recent
Güncel Haberler

GTA 5'in Nihayet PS5 / Xbox Series Sürümü İçin Oynanış Videoları Yayınlandı

Ana Sayfa
GTA 5'in Nihayet PS5 / Xbox Series Sürümü İçin Oynanış Videoları Yayınlandı

Durdurulamaz Grand Theft Auto V bu hafta yeni nesil konsollara gelecek, ancak Rockstar Games şimdiye kadar oyun parçalarını ifşa etmekten kaçındı.Neyse ki, ilk oyun içi videolar internette yayılmaya başlıyor.

GTA V, çıkışından sekiz yıldan fazla bir süre sonra  Sony'nin PS5'i ve Microsoft'un Xbox Series XS'i için tasarlanan versiyonuyla tekrar hizmete girdi. Rockstar bize daha fazla akışkanlık, yeniden işlenmiş dokular ve ışın izlemenin gelişini vaat ediyor. 

Gerçekten göze çarpan bir değişiklik var mı?

Bazı içerik oluşturucular, GTA V'nin yeni nesil bir kopyasını erken alacak kadar şanslıydı. Bu nedenle, PS5'te yakalanan aşağıdaki dizi aracılığıyla etkinleştirilen ışın izleme ile 60 FPS'de 4K'da bu beşinci opusun keyfini çıkarabiliriz. Böyle bir işleme elde etmek için Performance RT modunu seçmeniz gerekir (Xbox Series S'de yoktur).

Görsel inceleme çarpıcı görünmüyor, ancak bu pahalı GTA V'in akıcılık kazandığı açık. Ayrıca, bu ikinci video (aşağıya tekrar bakın), bu sürüm için önemli ölçüde azaltılmış yükleme süreleri ile sona eriyor. Oyunun 14 Haziran 2022'ye kadar satışta olduğunu unutmayın.


Kaynak : Wccftech

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent