recent
Güncel Haberler

Sony'nin Yeni VR2 Sanal Gerçeklik Başlığı 2023'ten Önce Çıkmayacak

Ana Sayfa
Sony'nin Yeni VR2 Sanal Gerçeklik Başlığı 2023'ten Önce Çıkmayacak

PlayStation VR2 ile ilgili iletişim son haftalarda büyük ölçüde hızlandı. Ancak Sony tarafından tasarlanan ünlü sanal gerçeklik kulaklığı bu yıl piyasaya çıkmayabilir.

#info# Sony Sonunda Bir Sonraki VR2 Kulaklığını Gösteriyor

Geçen Ocak ayında CES'te Japon firma, bir sonraki VR kulaklığının teknik özellikleri üzerindeki perdeyi kaldırdı. Mevcut modele göre oldukça mantıklı bir şekilde birçok iyileştirme yapılmış. 110° görüş alanı, doğrudan entegre titreşimler ve daha iyi hareket yakalama ile iki OLED ekran (2.000 x 2.040 piksel) mevcut olacak. Sony nihayet geçen ay son PlayStation VR2 tasarımını ortaya çıkardı.

Artık elimizdeki tüm bilgilere sahip olduğumuzdan, eksik olan tek şey bir çıkış tarihi. Ne yazık ki, PSVR Without Parole YouTube kanalını dinlersek, sabırlı olmamız gerekecek. Bu nedenle, PlayStation VR2'nin yalnızca 2023'ün ilk çeyreğinde gelmesi gerekiyor. Sony, stok sıkıntısı yaşamamak için lansman sırasında mümkün olduğu kadar çok ünite sunabilmek için beklemek istiyor. Bu sorun PS5'in yan tarafında da bulunuyor çünkü şu anda konsol bulmak çok zor.

Şu anda PlayStation VR2 için tasarlanmış yalnızca bir oyun biliyoruz. Bunlar Ufuk; Ocak ayında da kısa bir fragmanla sunulan Call of the Mountain.


KaynakPSVR Without Parole

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent