recent
Güncel Haberler

Sony Sonunda Bir Sonraki VR2 Kulaklığını Gösteriyor

Ana Sayfa
Sony Sonunda Bir Sonraki VR2 Kulaklığını Gösteriyor

Geçen Ocak ayında Sony, sanal gerçekliğe adanmış gelecekteki kulaklığının teknik özellikleri üzerindeki perdeyi kaldırdı. Bugün Japon üretici, PlayStation VR2'nin son tasarımını ortaya koyuyor…

PS5'e bağlanacak bu cihaz için nispeten yakın bir sürüme işaret edebilecek bir duyuru.

Hiçbir şey yok ama zararsız bir görünüm

Japon firmanın kulaklığın estetiği üzerindeki perdeyi kaldırması PlayStation Blog'da yayınlanan bir yazı sayesinde oldu. PlayStation VR2, özellikle renk kodunu kapladığı için PS5'e özel aksesuar yelpazesine mükemmel bir şekilde dahil edilmiş. İç kısımlara ayrılan siyahın aksine, dış yüzeyleri kusursuz bir beyaz kaplı. Hepsi, kolların yanlarında bile bulunan yuvarlak bir şekle sahip.

PlayStation VR2 Sense olarak adlandırılan ikincisi, kaskın sunduğu 360° görünümü temsil ettiği varsayılan bir "küre" yönüne sahip. Sony ayrıca bu nesneyi "oturma odanızın dekorasyonu için çekici bir unsur" yapmak istediğini de açıklıyor. Ayrıca, ilk PlayStation VR'a kıyasla ergonomiyi iyileştirmek için ek çabalar gösterilmiş.

Sony Sonunda Bir Sonraki VR2 Kulaklığını Gösteriyor

Gerçekten rahat mı?

Bu sevgili PlayStation VR2, bu nedenle, oyuncunun gözleri ile lens arasındaki mesafeyi anında ayarlamak için bir tekerleğe sahip olacak. Ayrıca, birkaç gelişmiş özelliğin eklenmesine rağmen öncekinden daha hafif olacak. Son olarak, PS5'te bulunabilen ikonik PlayStation sembolleri, burada kaskın ön ve arka bantlarına yerleştirilmiş. Kafa bandı açıkça ayarlanabilir.

Sony Sonunda Bir Sonraki VR2 Kulaklığını Gösteriyor

Sony, belirli bir çıkış tarihi vermedi veya PlayStation VR2 için geliştirilmekte olan yeni oyunları duyurmadı. Şimdiye kadar sadece Horizon: Call of the Mountain gösterildi. Kask, 90 ile 120 Hz arasında yenileme hızına sahip iki adet 2000 x 2040 piksel OLED ekrana sahip olacak. Titreşim, hareket yakalama sistemi, mikrofon ve jak doğrudan kaska entegre edilecek.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent