recent
Güncel Haberler

Sony, VRR'nin Gelişini ve PS5 Konsolları İçin Çeşitli İyileştirmeleri Duyurdu

Ana Sayfa
Sony, VRR'nin Gelişini ve PS5 Konsolları İçin Çeşitli İyileştirmeleri Duyurdu

Yeni ve üst düzey bir ekran veya televizyonla donatılmış PS5 oyuncuları, konsolun piyasaya sürülmesinden bu yana talep edilen bir özellikten çok yakında yararlanabilecek. Gerçekten de, VRR'nin (Değişken Yenileme Hızı) dağıtımı Sony tarafından onaylandı.

Ancak yakın gelecekte Japon üreticinin konsollarına gelecek tek yenilik bu değil.

PS5'te daha pürüzsüz bir ufuk

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Blogunda yayınlanan bir gönderide, PS5'te VRR işlevinin geleceğini onayladı. Böylece değişken yenileme hızı, önümüzdeki aylarda HDMI 2.1 uyumlu ekran sahiplerine sunulacak. Bu seçenek etkinleştirildiğinde, oyunlarımızın akıcılığını artıracaktır. İkincisi, bu yeni unsuru desteklemek için önce bir güncelleme almak zorunda kalacak.

VRR, yırtılma ve yavaşlama gibi kusurları silecektir. Bu düzeltmeler, özellikle netlik kazanacak grafikler ve genellikle daha akıcı sahneler ile daha iyi görsel performans elde etmeyi mümkün kılacaktır. Ayrıca, uyumlu olmayan oyunlar için değişken yenileme hızı etkinleştirilecektir. Herhangi bir zamanda devre dışı bırakılabilen ve bazı iyileştirmelere yol açabilecek, ancak bazen sorunları da gösterebilecek bir seçenek. PlayStation ayrıca, VRR'nin PS5 oyun kataloğundaki gelecekteki oyunların lansmanından itibaren mevcut olması gerektiğini de açıklıyor.

Ve...

Japon üreticinin makineleri bugün itibariyle benzeri görülmemiş bir güncelleme alıyor. Başlıca yeni özellikler arasında, hem PS5'te hem de PS4'te açık ve kapalı Partilere katılma olasılığını görüyoruz. Bu, topluluk özelliklerine daha hızlı erişim sağlamak için arayüzü yeniden tasarlanan PS App mobil uygulamasında da geçerli olacak. PS Remote Play uygulamasına da bir karanlık mod geliyor.

Oyun Üssü ve Kupa Kartları bölümlerinin yan tarafında arayüzü optimize edilmiş olan PS5'e dönerek bitirelim. Mono ses de dahildir. Güncelleme şimdi indirilebilir ve yaklaşık 1 GB boyutundadır.


KaynakPlayStation Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent