recent
Güncel Haberler

The Witcher 4, Oyunun Senaryosu Şimdiden Bize Bir Sır Veriyor

Ana Sayfa
The Witcher 4, Oyunun Senaryosu Şimdiden Bize Bir Sır Veriyor

Bu, şüphesiz video oyunları tarafında bu haftanın en büyük duyurusu. CD Projekt RED, The Witcher serisinin yepyeni bir destanın parçası olarak hizmete döneceğini onayladı.

Polonya stüdyosunda muhtemelen henüz yeni başlamış olan bu projeyle ilgili bilgiler şimdilik kapıda durmuyor. Sadece bu yeni The Witcher'ın (oyun farklı olmalı) Unreal Engine 5 motorunu kullanacağını biliyoruz. Şimdiye kadar elimizde hiç bir şey yoktu… ama bu durum değişti!

Birçok soruyu gündeme getiren bir detay

CD Projekt RED'in iletişiminden sorumlu Robert Malinowski, Eurogamer sitesine oyunun görselinde görülen madalyonun (bu makalenin başındaki bölüme bakın) bir vaşak şeklinde olduğunu doğruladı. Ancak küçük bir sorun var çünkü The Witcher evreninde vaşak okulu yok. Bu, video oyunları için olduğu kadar romanlar için de geçerlidir.

Böyle bir okuldan bahseden tek eser, olayları The Witcher 3'teki olaylardan sonra geçen bir hayran kurgudur. Witcher Lambert ve sihirbaz Kiera Metz, kediyi vaşak sembolünü göstermek için yeniden düzenlemeden önce oradaki kedi okuluna katılır. Ancak CD Projekt'in oyunu için böyle bir kurgunun senaryosunu kullanmasını görmek şaşırtıcı olurdu. Bu yeni destanın hikayesi de bu ünlü madalyonla bağlantılı olamaz... Devam edecek.


Kaynak: Eurogamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent