recent
Güncel Haberler

Rainbow Six Siege, Bir Mobil Sürümü Geliştiriliyor

Ana Sayfa
Rainbow Six Siege, Bir Mobil Sürümü Geliştiriliyor

Ubisoft, yakın gelecekte akıllı telefonlarımız ve tabletlerimiz üzerindeki varlığını biraz daha destekleyecek, hatta yayıncı Rainbow Six Siege'in gelişini birkaç gün içinde mobil medyaya duyuracak.

EA'da Activision ve Apex Legends Mobile ile birlikte Call of Duty Warzone Mobile'ı beklerken, Ubisoft en büyük oyunlarından birinin mobil cihazlarımıza gelişini resmileştirerek yakında parlayacak diyen Tom Henderson, Exuter'da yayınlanan bir makalede bu hafta bunu doğrulamak için geldi. 

Nispeten yakın bir sürüm için yakın bir duyuru mu?

Bu nedenle Ubisoft, Rainbow Six Siege Mobile sunumu hazırlayacaktı. İlk bilgilere göre 6 Nisan'da bir fragman yayınlanacak ve bu tarihte pek çok medya bunu konuşacak. Bu sürüm WeGame (Tencent) ile işbirliği içinde geliştirilecektir. Çinli şirket,  son finansal sonuçlarını açıklarken bu projeden Ubisoft ile Projeler kod adı altında bahsetti.

#info# Apex Legends Mobile Yakında Akıllı Telefonlarımızda Olacak

Tencent tarafından yayınlanan takvime inanacak olursak, bu Rainbow Six Siege Mobile 2023'ten önce çıkmamalı. Ancak Ubisoft tarafından birkaç ülkede bir ön lansman organize edilebilir. Daha resmi bir konuşma bekliyoruz.


KaynakExputer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent