recent
Güncel Haberler

Resident Evil, PS5 ve Xbox Series Yükseltmelerinden Nasıl Yararlanılır?

Ana Sayfa
Resident Evil, PS5 ve Xbox Series Yükseltmelerinden Nasıl Yararlanılır?

Mart ayının başında Capcom, Resident Evil destanının birkaç bölümünün yeni nesil konsollar için optimize edileceğini gizlice basit bir tweet ile duyurdu ve Japon yayıncı son zamanlarda bunu netleştirdi.

Bu yıl, Resident Evil 2 remake ve  Resident Evil 3, PS5 ve Xbox Series X/S için bir güncelleme alacak. Bu aynı zamanda mükemmel Resident Evil VII için de geçerli. Capcom tarafından henüz bir çıkış tarihi belirtilmedi, ancak Japon şirket yine de bu güncellemeleri ücretsiz olarak edinmenizi sağlayacak hüküm ve koşulları detaylandırmak için  zaman ayırdı.

Raccoon City bizi bekliyor (yine)

Bu üç oyunun PS4 ve Xbox One kayıtlarının yeni nesil sürümlere aktarılabileceğini unutmayın. Bu, ayrıca satın alınan veya Resident Evil 7 Gold Edition'a dahil olan DLC'ler için de geçerlidir. Ayrıca sürüme sahip olan Resident Evil 2, 3 ve/veya 7 fiziksel oyuncular yükseltmelerini hiçbir ek ücret ödemeden indirebileceklerdir. 

Elbette dijital sürümler de bu ücretsiz güncellemelerden yararlanacak Son olarak, şu an için herhangi bir fiziksel sürüm planlanmadıysa, bu üç Resident Evil, PS5 ve Xbox Series XS'de ayrı ayrı kaydi olarak  satın alınabilir.


Kaynak: Capcom

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent