recent
Güncel Haberler

Hogwarts Legacy, Komik Olduğu Kadar Büyülü Bir Bug

Ana Sayfa
Hogwarts Legacy, Komik Olduğu Kadar Büyülü Bir Bug

Warner Bros. Games, geçen hafta PS5'te Hogwarts Legacy'nin uzun sunumuyla gözlerimizi kamaştırdı ve böyle bir demo yapmak için geliştiricilerin buglardan atlatması gerekiyordu...

Hogwarts Legacy, ultra-ağır içeriğe sahip bir açık dünya aksiyon RPG'sidir. Program, iksir yaratmayı, büyülü yaratıkları yönetmeyi, derslere katılmayı ve diğer büyülü düelloları içerecek. Bu olayları göstermek için Avalanche ekipleri son envanter sırasında uzun bir video yayınlar.

Kontrolden çıkmış bir centaur

Hogwarts Legacy'nin geliştirilmekte olan bir oyun olduğunu biliyoruz. Bu yüzden hatasız değil, ancak yayıncılar en büyük gişe rekorları kıran filmleri çıkmadan nadiren bunları bildirir. Göründüğü kadar şaşırtıcı olan WB Games Avalanche,  State of Play sunum durumu için kullanılmayan bir klip paylaştı. Ve itiraf etmeliyiz ki, oldukça komik.

Oldukça atipik bir hareketle kesinlikle her yöne giden bir centaur görüyoruz: stüdyo bu hatayı sosyal ağlarda paylaşmak istedi; altı çizilecek kadar ender bir uygulama. Şimdi umalım ki bu küçük sorunlar Hogwarts Legacy'nin bu yıl içinde piyasaya sürülmesi için çözülmüştür.


KaynakWB Games Avalanche

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent