recent
Güncel Haberler

Game of Thrones'un Yazarı, Elden Ring Oyununda Sırlar Sakladı

Ana Sayfa
Game of Thrones'un Yazarı, Elden Ring Oyununda Sırlar Sakladı

Birkaç haftalığına mevcut olan Elden Ring, bu 2022 yılının video oyunu etkinliklerinden biri. Yazar George R.R. Martin'in yer aldığı FromSoftware tarafından geliştirilen bir oyun.

George R.R. Martin'in gölgesi

Oyuncular, FromSoftware'in en son ürünü olan Elden Ring'in muazzamlığını (genellikle acı içinde) keşfedeli birkaç hafta oldu. Sanatsal yönü olan ve hala her zamanki gibi göz kamaştıran ve özellikle Game of Thrones yazarı George R.R. Martin'in seçim desteğinden yararlanan bir oyun.

Yazarın etkisi genellikle çok gizli olsa da bu, FromSoftware'in, bu Elden Ring'deki çeşitli ikonik karakterlerin adları da dahil olmak üzere, George R.R. Martin ile doğrudan  ilgili birkaç küçük sır eklemesini engellemedi.

Aslında PC Gamer'ın da belirttiği gibi, Elden Ring evreninin dört ana karakteri Godfrey, Rennala, Radagon ve Marika'dır.Her birinin baş harflerini alırsak, George Raymond Richard Martin'inkilerle aynı olan GRRM'yi buluruz. Gerçekten de oyundaki farklı tanrıların ve yarı tanrıların hepsinin G, R veya M harfiyle başlayan isimleri var: Godwyn, Radahn, Ranni, Morgott, Malenia...


Kaynak: IGN

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent