recent
Güncel Haberler

Gamescom 2022 Fiziksel Olarak Geri Dönüyor

Ana Sayfa
Gamescom 2022 Fiziksel Olarak Geri Dönüyor

İki yıllık dijital baskıların ardından Gamescom, 2022'de fiziksel olarak yeniden açılmaya hazır. Etkinliğin dönüşünü ve açılış törenini bizzat kutlayacak, ancak daha küçük bir fiziksel izleyici kitlesi ile geri dönecek.

Gamescom Köln'de yeniden açılıyor

Gamescom için normale dönüş. E3 bir istisna olabilir, ancak 2022, video oyun endüstrisindeki fiziksel toplantıların büyük dönüşü olmayı vaat ediyor. Tokyo Game Show veya GDC, yüz yüze etkinliklerinin bir sürümünü zaten onaylamış olsa da, aynısını yapma sırası Gamescom'da. Alman fuarı, 24-28 Ağustos tarihleri ​​arasında Köln'de kapılarını profesyonellere ve halka açacak.

Ancak, rekor 370.000 ziyaretçiye ulaşan pandemi öncesi baskı olan 2019'dan daha az yer olacağını lütfen unutmayın. Yine de etkinlik, son iki yılda uygulanan dijital etkinlikleri ve Geoff Keighley'nin ev sahipliğinde düzenlenen duyurularla dolu geleneksel açılış törenini koruyacak. Açılış Gecesi Live, 23 Ağustos 2022 akşamı pandemi sırasında inşa edilen bir salonda yapılacak ve canlı yayınlanacak. Organizatör, "bazı şirketlerin hala daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu, ancak talebin var" olduğunu kabul ederek, ilk katılımcıların kim olacağı henüz belirlenmedi.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent