recent
Güncel Haberler

Call of Duty: Warzone Mobilde Sonunda Activision Tarafından Resmileştirildi

Ana Sayfa
Call of Duty: Warzone Mobilde Sonunda Activision Tarafından Resmileştirildi

Söylenti birkaç haftadır ortalıkta dolaşıyordu ve Activision bunu sinsice doğrulamayı seçti. Gerçekten de, Amerikalı yayıncı şu anda mobil medyada Call of Duty: Warzone'u geliştirmek için işe alım yapıyor.

Geçen ay Activision, Call of Duty lisansı programını detaylandırdı. Firma, bu yıl vizyona girecek Modern Warfare'in (2019) devam oyununu resmileştirmenin yanı sıra, Warzone'da da birkaç değişiklik duyurdu. Battle Royale, yeni bir modun yanı sıra çok yakında sunulması gereken bir devam oyunundan özellikle faydalanacak. Ama hepsi bu değil…

Cebinizde başka bir Call of Duty

Activision, FPS efsanesine ayrılmış sitede, Call of Duty: Warzone için cep telefonlarında çeşitli iş teklifleri yayınladı. Oyun, "hareket halindeki oyunculara heyecan verici, akıcı ve büyük ölçekli aksiyon getirecek bir AAA mobil deneyimi" olarak faturalandırılıyor. Yapımcılar, programcılar, sanatçılar ve diğer yöneticiler şu anda bu iddialı proje üzerinde çalışmak için aranıyor.

Şu anda bu Call of Duty: Warzone'un mobil için çıkış tarihini bilmiyoruz. Bu nedenle Activision'dan iyi ve usulüne uygun bir konuşma beklerken sabırlı olmamız gerekecek.


KaynakTom Henderson, Activision

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent