recent
Güncel Haberler

Elden Ring, Satış Rakamları Tüm Beklentileri Aşıyor

Ana Sayfa
Elden Ring, Satış Rakamları Tüm Beklentileri Aşıyor

Üç hafta boyunca mevcut olan Elden Ring, FromSoftware, açık dünyadaki ilk  aksiyon RPG'sinin rekor satışlarını açıklayan bir basın açıklaması yayınladı.

Japon stüdyosu ve yayıncısı Bandai Namco, uzman Oscar Lemaire'e göre Elden Ring'in 1 milyonu yalnızca Japonya'da ve 147.000'den fazlası Fransa'da olmak üzere dünya çapında 12 milyondan fazla kopya sattığını duyurmaktan gurur duydu. FromSoftware gibi bir halk oylaması daha önce hiç yaşanmadı.

Tüm rekorların oyunu mu?

Halihazırda OpenCritic'te dünyanın en yüksek puanlı ikinci oyunu olan ve oyuncular ve basın tarafından beğenilen Elden Ring, 25 Şubat'ta piyasaya sürülmesinden bu yana palet bazında satıyor.

FromSoftware'in performansını doğru bir şekilde ölçmek için Dark Souls üçlemesinin 10 yılda toplam 27 milyondan fazla kopya sattığını unutmamalıyız. Dark Souls 3, çıkışından dört yıl sonra 10 milyon adet satmıştı. FromSoftware'in yeni prodüksiyonu bu nedenle tüm rekorları kırma ve stüdyonun ve yayıncısının tüm beklentilerini aşma yolunda ilerliyor.

Dün, Elden Ring'in 2016'daki The Division'dan bu yana Avrupa'da en iyi yeni lisans lansmanına imza attığını da öğrendik. Amerika Birleşik Devletleri'nde, FromSoft'un rol yapma oyunu, Call of Duty: Vanguard'ın Kasım ayında piyasaya sürülmesinden bu yana en iyi ticari başlangıcı işaret ediyor.


KaynakFromSoftware, Ludostrie

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent