recent
Güncel Haberler

Forspoken Yepyeni Bir Fragman Yayınladı

Ana Sayfa
Forspoken Yepyeni Bir Fragman Yayınladı

Başlangıçta 25 Mayıs için planlanan, Square Enix'in özel PS5 oyunu Forspoken, yakın zamanda 11 Ekim 2022'ye ertelenmişti. Ve oyun, yepyeni bir film müziğini ortaya çıkarmak için Çarşamba gecesi State of Play'den yararlandı.

Çoğunlukla savaş ve sihire odaklanan, aksiyon dolu yeni bir fragman!

Forspoken için yeni bir fragman

Luminous Production ekipleri tarafından geliştirilen açık dünya Aksiyon RPG'si, oyuncuların kendisini New York'tan fantastik bir evrene doğru sürüklenmiş bulan Frey karakterini somutlaştırmasına izin verecek. Genç kahraman gizemli bir şekilde Athia dünyasına ışınlanır ve orada kendi başına hayatta kalmaya çalışacak. Oyun, dinamik oyun mekaniği ve hızlı aksiyon sağlamak için Frey'in hareketlerinin hızına dayalı bir oyun sunuyor.

Dinamizmden bahsetmişken, Forspoken, en son State of Play'in bir parçası olarak PlayStation'ın spot ışığından yararlanarak kendisini bu sefer esasen aksiyona odaklanan yeni bir fragmanla gösterdi. Oyunun büyüleyici evreninin daha fazla keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan yeni oyun özleri keşfediyoruz.

Oyunun ertelenmesine rağmen, ünlü site GameInformer, Square Enix'in gelecekteki üretimini keşfetme fırsatı buldu ve 20'den az büyü beklenmeksizin oyunun kalbinde sihir olacağını ve ikiye ayrılacağını duyurdu. yaklaşımları çoğaltmak için üç kategori: büyüye saldırmak, büyüyü desteklemek ve son olarak aşırı güçlü büyüleri tetiklemeye izin veren sonuncusu. Bu nedenle, oyunun 11 Ekim'de PC'de ve PS5'te yalnızca konsolda olması beklendiğinden, vaatlerle dolu bir oyun.


Kaynak: PlayStation

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent