recent
Güncel Haberler

Bir Sonraki PlayStation State of Play Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

Ana Sayfa
Bir Sonraki PlayStation State of Play Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

Onay bekliyorduk ve az önce geldi. Sony bu hafta bizi yeni ürünleriyle tanıştırmayı vaat ediyor. Ne yazık ki, sonunda sadece küçük bir olay olacak.

PlayStation'ın yüksek sesle duyuru yapmasının üzerinden epey zaman geçti! Neyse ki Japon üretici yakında bu sessizliğe bir son verecek. Gerçekten de, içeriden birçok kişinin tahmin ettiği gibi, Japon şirket çok yakın bir gelecekte kaydi bir etkinliğe ev sahipliği yapacak...

Bu nedenle, yeni bir State of Play'in Türkiye saati 10 Mart 2022 Perşembe günü saat 01:00'de yayınlanacağını öğrendik. Etkinlik yaklaşık 20 dakika sürecek ve birkaç Japon yayıncının yaklaşan oyunlarına odaklanacak. Sony ayrıca dünyanın dört bir yanındaki geliştiricilerin duyurularını tartışmayı da vaat ediyor.

Bu Oyun Durumu sırasında donanımla ilgili hiçbir duyuru yapılmayacağını unutmamak önemlidir. PlayStation VR2 ve oyunları bu nedenle etkilenmez. Japonya gündemde olacağı için Ghostwire: Tokyo ve hatta Final Fantasy XVI ile ilgili detaylar oyunda olabilir. State of Play'i takip etmek için Twitch ve YouTube'a gidin!


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent