recent
Güncel Haberler

GTA 5, PS5 Versiyonu PC Versiyonundan Daha Mı İyi?

Ana Sayfa
GTA 5, PS5 Versiyonu PC Versiyonundan Daha Mı İyi?

Aylarca bekledikten sonra Grand Theft Auto V nihayet yeni nesil konsollara geldi ve bu yeni nesil versiyonun bizim için neler sakladığını gösteren video yayınlandı.

TakeTwo Interactive, oyuncu  PS4 veya Xbox One'da Rockstar unvanına zaten sahip olsa bile ücretli bir güncellemeyi seçti, kenar yumuşatma yükseltilmiş veya yeniden işlenmiş aydınlatma gibi iyileştirmelere rağmen,  söylemek doğru olur. farklılıklar ekarte etmez.

Son birkaç saat içinde YouTube'da sayısız karşılaştırma videosu yayınlandı. Bazen bu eski güzel PS4'ü ekleyerek PS5 ve PC sürümlerini karşılaştırmanıza izin veriyorlar. Yukarıdaki videoda GTA V, Performance RT modu (dinamik 4K, 60 FPS ve ışın izleme) aracılığıyla Sony'nin konsolunda çalışıyor. Ve birbirimize yalan söylemiyoruz, farklar o kadar bariz değil.

Daha da kötüsü, birkaç mod ekleyerek, lisansın beşinci opus'u PC'de çok daha ikna edici: yukarıda, oynatıcı, PS5'tekinden daha ayrıntılı bir işlemeye izin veren NaturalVision Evolved grafik modunu kullanıyor, dolayısıyla oldukça önemsiz bir yeniden düzenleme. . 


KaynakRampage TV / TGG


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent