recent
Güncel Haberler

Until Dawn Remake Geliyor Olabilir

Ana Sayfa
Until Dawn Remake: Supermassive Games'in Yeniden Çevrimi Üzerinde Çalışıyor

2015 yılında PS4'te piyasaya sürülen Until Dawn, yeni bir oyunla geri dönmek üzere olabilir. Gerçekten de olası bir yeniden yapım duyurusunu çağrıştıran söylentiler duyulmaya başlandı.

İlk olarak Ağustos 2012'de PlayStation Move kontrolörlerinin özelliklerini kullanan bir oyun olarak PS3'te sunulan Until Dawn, nihayet üç yıl sonra daha klasik kontrollerle PlayStation 4'e geldi. Supermassive Games tarafından geliştirilen oyun, dağlarda kaybolan bir dağ evine giden gençleri konu alıyor. Ancak bir katil onları katletmeye çalışır ve sırayla her karakteri kontrol ederek tüm bu güzel insanları kurtarmak oyuncuya düşüyor.

Çok sayıda farklı seçeneği ve alternatif sonları sayesinde, Until Dawn kısa sürede mükemmel bir ün kazandı. Bir PlayStation VR spin-off'u, Until Dawn: Rush of Blood, 2016'da çıktı. Ancak, genel olarak içeriden bilgi sahibi olan AccountNGT'ye inanacak olursak, yeniden çevrimle geri dönecek olan ilk bölüm.

Oyunun Supermassive Games tarafından geliştirildiği ve mevcut nesil konsollarda (PS5, Xbox Series X/S) piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak, hakların şu anki sahibi Sony'dir… Bu nedenle, Until Dawn bu yeniden yapımını Xbox'ta görmek şaşırtıcı (ama tamamen akıl almaz değil) olurdu.


Kaynak: AccountNGT

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent