recent
Güncel Haberler

Ubisoft Yeni Might & Magic Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
Ubisoft Yeni Might & Magic Üzerinde Çalışıyor

Ubisoft yakında bir video oyunu anıtını canlandırabilir. Gerçekten de, Fransız yayıncı, Might & Magic destanında yeni bir bölümün geliştirilmesi için şu anda işe alıyor.

Önümüzdeki birkaç yıl Ubisoft için yoğun geçecek. Açık dünya Star Wars, Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin's Creed Infinity, Mario + The Rabbids: Sparks of Hope ve hatta Prince of Persia: The Sands of Time'ın yeniden yapımı arasında Fransız firmasının yapacak çok şeyi var. Ve bu uzun listeye bir başka proje daha eklendi. Neredeyse unutulmuş bir franchise hakkında...

Büyü yakında geri dönecek

Bu nedenle, VGC sitesi bize Ubisoft'un şu anda yeni bir Might & Magic'in üretimi için işe alım yaptığını söylüyor. İş ilanı ayrıca bunun büyük bütçeli (AAA) bir oyun olduğunu belirtiyor. Şu an için daha fazlasını bilmek imkansız ama oldukça yakın bir duyuru tamamen göz ardı edilmemelidir.

Might & Magic destanının 1996'da doğduğunu ve 10 ana oyunun yanı sıra birçok yan oyunu olduğunu unutmayın. Son taksit Might & Magic X: Legacy, 2014 yılında PC ve Mac'te piyasaya sürüldü. Bu zindan tarayıcısı o zamanlar oldukça karışık bir tepki almıştı.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent