recent
Güncel Haberler

GoldenEye İkonik FPS Yakında Bir Remaster İle Geri Dönebilir

Ana Sayfa
GoldenEye İkonik FPS Yakında Bir Remaster İle Geri Dönebilir

Ağustos 1997'de GoldenEye 007 FPS türünde devrim yarattı. Gerçekten de, Rare o sırada mükemmele yakın bir kopya sattı ve nostaljinin büyük getirisi olduğu için gündemde bir yeniden düzenleme var gibi görünüyor.

Ünlü İngiliz gizli ajanının bu macerası, Nintendo 64'teki çok dikkat çekici geçişinden sonra, bir yıl sonra PS3 ve Xbox 360'ta yayınlanmadan önce, 2010'da Wii ve Nintendo DS'de yeniden yapılanmadan yararlanmıştı. İkincisi bir HD almış olmalıydı. İlk oyunun versiyonu, ancak hak sorunları, zaten tamamlanmış olan projenin iptaline yol açtı.

Gazeteci Jeff Grubb'a göre Microsoft, bu sevgili GoldenEye 007'nin yeniden düzenlenmesini duyurmak üzere. Ana ilgili taraf, bu resmileştirmenin önümüzdeki iki hafta içinde gerçekleşebileceği gerçeğinden bahsediyor. Çıkış tarihi de oldukça yakın olacaktır.

2022'de lisansın 60. yılını kutladığı söyleniyor. Bu nedenle, Dying'in geçen Ekim'i bekleyebileceği uzun metrajlı filmin vizyona girmesine rağmen James Bond yeniliklerinin bu yıl çıkacağını hayal edebiliyoruz. Varsayımsal bir doğrulama beklerken, bu söylentileri bir tuz tanesi ile almak önemlidir. IO Interactive'de (Hitman) başka bir James Bond video oyununun geliştirildiğini unutmayın.


Kaynak: VGC / Jeff Grubb

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent