recent
Güncel Haberler

God of War: Bir PC Modu Atreus'u Oynamamıza İzin Veriyor

Ana Sayfa
God of War: Bir PC Modu Atreus'u Oynamamıza İzin Veriyor

PC'de yayınlanmasından bir ay sonra, God of War'ın yeniden başlatılması zaten birçok modla dolup taşıyor ve bazıları dolambaçlı yoldan gitmeye değer! Lansmanından itibaren Steam platformunda zaten bir başarı olan Kratos ve Atreus'un ilk maceralarının bu ikinci hayatı, God of War: Ragnarök'ün bu yıl PS4 ve PS5'te yayınlanmasına hazırlanmanın en iyi yolu!

Bugün, çok özel bir mod hakkında konuşuluyor. Spartalı savaşçıyı oynamaktan sıkılanlar için artık bir alternatif var: Kratos'un oğlu Atreus artık oynanabilir!

Kaba kuvvet pahasına çeviklik!

Bazıları God of War'ın PC'de elde edebileceği muhteşem grafik performansı hakkında övünirken, diğerleri deneyimi yenilemek için beyinlerini rafa kaldırıyor. Mod yapımcısı Speclizer'ın yaptığı tam olarak budur, çünkü oyunun hikayesini kırılgan ve çevik Atreus'un cildinde yaşamak yakında mümkün oldu.

Mod yapımcısı, The Last of Us Part II'deki çalışması sayesinde kendini tanıttığından beri ilk denemesinde değil, ancak oyuncuların onu yaratmaya çalışması için biraz zamana ihtiyacı olacak ki, ona göre, "açıkça en akıcı deneyim değil" ve hala çok çalışma gerektiriyor.

Ancak bu, YouTube'da macera sırasında gerçekleşen farklı dövüşlerden bazı alıntılar yayınlayarak herkese çalışmalarının bir önizlemesini vermesini engellemiyor. Videonun büyük bir kısmı Baldur'a karşı mücadeleye ayrılmış ve Atreus'un hareket etmesi gereken belirli yolu gözlemlememize izin veriyor.

Bu şekilde kaçma sanatında uzmanlaşırsa, yay becerileri videoda bulunan birçok rakibe karşı bir hit olur: Dövüşlerin Kratos'u içermediğini anladığımız için ona da ihtiyacı olacak. Her neyse, gelecek vaadeden bir modu duyuran Speclizer'ın ön çalışmalarını ancak alkışlayabiliriz!


Kaynak: Eurogamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent