recent
Güncel Haberler

Steam Deck: AMD'nin FSR Desteği Sayesinde Daha Akıcı Olacak

Ana Sayfa
Steam Deck: AMD'nin FSR Desteği Sayesinde Daha Akıcı Olacak

Steam Deck oyunlarında daha iyi akıcılık sağlamak için Valve, konsolun Team Rouge'un FidelityFX Süper Çözünürlük (FSR) teknolojisini desteklemesini sağlamak için AMD ile ortaklık kuruyor.

Bu nedenle, NVIDIA'nın DLSS rakibi, 25 Şubat'ta konsol (veya Valve'ın dediği gibi dizüstü bilgisayar) piyasaya çıkar çıkmaz hazır olacak.

FSR için Steam Deck

Aşağıdaki kaynakta alıntılanan Steam Deck ile ilgili SSS, FSR teknolojisi desteği entegrasyonunun neleri içereceğini belirtmek için "AMD" başlıklı bir bölümle genişletildi. Bir hatırlatma olarak, FSR, onu destekleyen oyunlar için, yükseltme yoluyla bir çözünürlük artışı ve çözünürlüğü gerektiği gibi değiştirerek saniyede sabit bir kare sınırı sağlamanın bir yolunu sunacak.

Steam'de halihazırda mevcut olan ve FSR'yi destekleyen bazı oyunlar bu nedenle Steam Deck yayınlanır yayınlanmaz desteğine güvenebilecektir. Diğerleri için, AMD'nin teknolojisi, gelecekteki bir SteamOS güncellemesi aracılığıyla konsola tam olarak entegre edildiğinde kullanılabilir olacak.

Bu nedenle, bu teknolojinin yerel desteği sayesinde, doğrulanmış yüzlerce oyunun (zamanla büyümeye devam eden) listesinin akıcılığının büyük ölçüde artması gerektiği anlamına gelecektir. Her halükarda, şanslı kişilerin merakla beklenen Steam Deck'in aldıklarında hepsini deneyebilmeleri için sadece üç hafta kaldı.


Kaynak: FAQ Steam Deck

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent