recent
Güncel Haberler

Elden Ring, Görkemli Bir Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Ana Sayfa
Elden Ring Görkemli Bir Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Oyunun içeriğine odaklanan oynanış videosu zaten ağız sulandırmıştı, Bandai Namco tarafından bugün yayınlanan lansman fragmanı konuyu eve götürüyor! Gerçekten de, Elden Ring piyasaya sürülmeden önce son bir heyecan verici fragman sundu.

Bu sefer gerçekten de Elden Ring'in son tanıtım videosunun karşısındayız. Ancak oyun içinde çekilmiş (4K olarak) özler içerdiğinden, şımartılmak istemiyorsanız sizi bundan kaçınmaya davet ediyoruz. Öte yandan, bu makale oyunun ön yükleme ve başlatma zamanları ile ilgili tüm önemli bilgileri içermektedir.

Heyecan tavan yapıyor

Elden Ring, oyuncuyu Yeraltı Dünyasının Efendisi olmaya çalışacak bir Splinterless'ın yerine koyuyor. Bu güzel ve ürkütücü krallık, Ebedi Kraliçe Marika tarafından kontrol ediliyor. Bu sefer FromSoftware ve Game of Thrones yazarı George R. R. Martin bize keşfetmekte özgür olacağımız tamamen açık bir karanlık fantezi dünyası sunuyor. İster yaya ister at sırtında, tehlike asla uzakta olmayacak.

Bu aksiyon RPG'si, çok çeşitli becerilerin yanı sıra birçok silah ve diğer büyüleri emrimize sunacak. Yakın dövüş ve gizlilik, oyunun merkezinde olacak. 25 Şubat Cuma günü PlayStation, Xbox ve PC'de görüşmek üzere.


Kaynak: Bandai Namco

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent