recent
Güncel Haberler

Horizon Forbidden West İlk Büyük Güncellemesini Alıyor

Ana Sayfa
Horizon Forbidden West İlk Büyük Güncellemesini Alıyor

Uzman basından gelen parlak geri bildirimlere rağmen, Horizon Forbidden West eleştiriden muaf değil. Guerrilla Games oyunu gerçekten de pek çok hata var gibi görünüyor. Neyse ki, bir ilk yama dağıtıldı.

Hollandalı stüdyo tepki vermekte gecikmedi. 1.05 Güncellemesi, son günlerde topluluk tarafından bildirilen endişeleri düzeltiyor. Ancak, titreme, keskinlik veya görüntü doygunluğu gibi yakın zamanda tespit edilen sorunlar bu yamada ele alınmamış. Bu aynı zamanda, Aloy'un daha sonra ele alınacak olan fotoğraf modundaki bulanık kıyafetleri de dahil olmak üzere, nadir görülen sonsuz yükleme ekranları ve diğer hatalar için de geçerlidir.

İyi hissettiren bir yama

Bugün PS5 ve PS4'te indirilebilen 1.05 güncellemesi (451.7 MB), birkaç ana görev görevine düzeltmeler getiriyor. İkincil faaliyetler, yarışlar ve çevresel hedefler (Grand-Council, sözleşmeler, vb.) de söz konusudur. Daha genel düzeltmeler arasında, belirli NPC'lerin davranışının değiştirilmesine dikkat çekiyoruz. Ek olarak, HDR'nin neden olduğu aşırı görüntü netliği, HUD açılır pencereleri ve titreme gibi ortadan kalkıyor.

Bazı kilitlenme sorunları düzeltildi ve genel performans iyileştirildi. Her şeyden bahsetmek zor, ancak yamanın içeriği yukarıdaki tweet'in bağlantısı aracılığıyla daha hassas bir şekilde detaylandırılmış.


KaynakGuerrilla Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent