recent
Güncel Haberler

Göz İzlemede Lider Olan Tobii, PlayStation VR2'yi Donatabilir

Ana Sayfa
Göz İzlemede Lider Olan Tobii, PlayStation VR2'yi Donatabilir

Kısa bir basın açıklamasıyla Tobii grubu, dev Sony ile görüşmelerde olduğunu duyurdu. Sony'nin gelecekteki PlayStation VR'si, İsveçli şirket tarafından geliştirilen teknolojiyi içerebilir.

Birkaç hafta önce Sony, PlayStation'da VR'nin geleceğini yepyeni bir cihazla resmileştirdi. PlayStation VR 2. Bu konuda PlayStation'ın babası Ken Kutaragi'nin son zamanlarda duyurmaktan çekinmediğini unutmayın. VR'yi sıkıcı buldu. Yine de Sony, yeni nesil sanal gerçeklik arayışını sürdürüyor ve bu Tobii'den geçebilir.

Nitekim göz takibi konusunda uzmanlaşmış İsveçli şirket, şu anda PlayStation VR 2 sanal gerçeklik başlığını donatacak göz takip teknolojisinin tedarikçisi olmak için Sony ile görüşmelerde bulunduğunu duyurdu. Sony VR'nin çalışması için herhangi bir kamera gerekmeyecek.

Grup hali hazırda Eye Tracker 5 dahil olmak üzere oyuncunun başının ve gözlerinin hareketlerini doğru bir şekilde tespit edebilen çeşitli kameralar geliştirdiğinden Tobii'nin Sony'nin güvenini kazanmayı başarıp başaramayacağını henüz göreceğiz. Ayrıca bu PlayStation VR 2'nin ne zaman piyasaya sürüleceği de görülecek…


Kaynak : Tobii

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent