recent
Güncel Haberler

Dying Light 2 Şimdiden Steam'de En Çok Oynanan Oyunları Arasında

Ana Sayfa
Dying Light 2 Şimdiden Steam'de En Çok Oynanan Oyunları Arasında

Birkaç yıl bekledikten sonra Dying Light 2 sayısız ertelemeye rağmen nihayet konsollarda ve PC'de mevcut. Techland'in oyunu Steam'de katılım rekorları kırdığından beri oyuncular yanıt verdi.

Dying Light 2 mantıksal olarak mükemmel bir oyun olmasa da, geçen hafta piyasaya çıktığında kelimenin tam anlamıyla üzerine atlayan bir topluluk tarafından hevesle bekleniyordu. Ve ilk rakamlara inanırsak, bu devam oyunu PC'de ilk çıkışından bu yana büyük beğeni topladı, Steam versiyonu etkileyici sayıda eşzamanlı oyuncu gösteriyor.

Dying Light 2, piyasaya sürülmesinden sadece üç kısa gün sonra, aynı anda oyuncular tarafından Steam'de tüm zamanların en çok oynanan 25 oyunu arasına girmeyi başardı. Nitekim 23. sıradaki şampiyonluk 3 Şubat'ta 274.983 oyuncu ile zirveye ulaştı. İlk opus, aynı anda 45.876 kullanıcıdan daha iyisini yapamazdı. Oyunun o andaki en iyi Steam satışlarında sekizinci sıraya yükselmesini sağlayan harika bir başarı.

Basitçe söylemek gerekirse, Dying Light 2, eşzamanlı oyuncu sayısı açısından Halo Infinite'den daha iyi performans gösteriyor. Ayrıca Skyrim'in hemen arkasında. Şimdilik konsol versiyonlarındaki satışları hatta oyuncu sayısını bile bilmiyoruz.


Kaynak: SteamDB, IGN

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent