recent
Güncel Haberler

Battlefield 2042: Bu Sefer Hayranlar Geri Ödeme Talep Ediyor

Ana Sayfa
Battlefield 2042: Bu Sefer Hayranlar Geri Ödeme Talep Ediyor

Battlefield 2042'nin piyasaya sürülmesinin acı verici olduğu bir sır değil. Günlük oyuncu sayısının her geçen gün düştüğü bir dönemde, DICE bu zorlu başlangıçtan bir türlü toparlanamıyor.

Sonuç olarak, oyuncular sabırsızlanıyor. İçlerinden biri FPS'nin tamamının iadesini talep eden bir dilekçe başlattı.

Hayranlar Battlefield 2042 için para iadesi talep ediyor

Battlefield 2042'ye yeni darbe. Kaotik lansmanından sonra, DICE'ın fütüristik FPS'si iyileşmek için mücadele ediyor, bu nedenle oyuncular, EA'nın vaat ettiği içeriği beklerken geçen yıl başlatılan oyunu Battlefield V lehine çevirmeyi tercih etti. Ama hala konuşlandırılmadı ve bir süre daha olmayacak. Balta birkaç gün önce düştü, ilk sezon hala ertelendi ve bu bazı alıcılar için çok fazla.

Hayal kırıklığına uğrayan hayranlardan biri, yayıncıyı tüm platformlardaki oyunculara geri ödeme yapmaya zorlamak için bir imza kampanyası başlattı. EA'ya karşı yasal işlem başlatabilmek için önerilen 50.000 imzadan 11.000'den fazla imza toplamış olan bir talep. Yazar, yaklaşımının nedenini açıklamak için kaşığın arkası ile gitmeyecek, özellikle “lansmanda verilen birçok sözün tutulmadığını ve oyun bugün neredeyse oynanamaz durumda kaldığını (. ..). Satıldığı fiyat göz önüne alındığında bu bir alay konusu”. Dilekçe bu satırları yazarken küçük başarısını yakalarsa, bu tür bir yaklaşım Cyberpunk 2077 hariç çok nadiren geri ödeme ile sonuçlanır.


Kaynak: GameRant

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent