recent
Güncel Haberler

Cyberpunk 2077: Yeni Nesil Versiyonlar Sonunda Birkaç Sürprizle Duyuruldu!

Ana Sayfa
Cyberpunk 2077: Yeni Nesil Versiyonlar Sonunda Birkaç Sürprizle Duyuruldu!

Beklendiği gibi, CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin merakla beklenen PS5 ve Xbox Series X/S sürümlerini (diğer özelliklerin yanı sıra) sunmak için bugünün canlı yayınından yararlandı!

İlk sürpriz etkisi birkaç sızıntıyla sabote edilmiş olsa da, Polonyalı stüdyo yine de, sonuçta keşfetmesi çok hoş olan birkaç kartı elinde tutmuştu.

Gelecek nihayet konsollara geldi

Beklemeyi bilen için her şeyin doğru zamanda geldiğini söylüyorlar ve bu özdeyiş, CD Projekt RED'in en son aksiyon RPG'si için bundan daha doğru olamazdı. PS4 ve Xbox One sürümlerinin Night City'yi en iyi ışığında göstermekte zorlandığı bir yıldan fazla bir süre sonra, Cyberpunk 2077 sonunda konsollarda hak ettiği özeni görüyor.

Gerçekten de, Sony veya Microsoft'un yeni nesil konsollarının mutlu sahipleri, oyunun bu yeni sürümünü, canlı akışın bitiminden hemen sonra çevrimiçi olarak indirebilir. Yeni nesle geçiş, oyunun eski nesil sürümünü satın alanlar için elbette ücretsiz olacak, ancak, oldukça büyük bir indirmeye hazırlanmanız ve muhtemelen sabit diskinizde yer açmanız gerekecek. Evet, yükseltme yaklaşık 50 GB boyutunda!

Ancak, iyi haberler asla tek başına gelmediği için, CD Projekt RED, konsollarda özellikle bu üzücü yıl için affedilmek için hoş bir sürpriz paylaştı. Cyberpunk 2077'nin yeni nesil versiyonu, Night City'ye gitmeden önce akıllıca beklemeyi tercih edenler için ücretsiz deneme sürümüne hak kazanıyor!

Night City oturma odanızda yenileniyor

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin yeni nesil sürümünün kaputun altında neler olduğunu göstermek için kaçınılmaz olarak bu canlı yayından yararlandı. Konsol oyuncuları nihayet Performans modunda 60 fps'de Night City'yi tam olarak deneyimleyebilecekler. Bir ışın izleme modu da dahildir, ancak mutlak akışkanlık pahasına, çünkü 30 ips ile tatmin olmak gerekli olacaktır. Oyun, kare hızına ayak uydurmak için dinamik ölçekleme ile 4K'da tüm ihtişamıyla gösterilebilecek. Bununla birlikte, Xbox Series S, 30 fps'de yalnızca Performans modunun mevcut olduğu daha az güçlü donanımından muzdarip olacaktır.

Kısa bir ikincil görev sırasında Night City'nin PS5, Xbox Series X ve hatta Xbox Series S'de nasıl olduğunu görebildik. Microsoft'un en mütevazı konsolunda bile sonuç, eski nesil konsollara göre açıkça daha kararlı ve göze hoş geliyor. CD Projekt RED, tüm platformlarda bir araya geldiğinde kesinlikle dinamizmden yoksun kısa bir aksiyon sekansıyla bile bizi şımarttı. PS5 sürümünün sahipleri için DualSense desteği, daha da iyi bir deneyim için tamamen entegre edildi.

Cyberpunk 2077: Yeni Nesil Versiyonlar Sonunda Birkaç Sürprizle Duyuruldu!

Merakla beklenen bu duyuruya ek olarak, canlı yayın aynı zamanda oyunun tüm sürümlerini ilgilendiren ve şu anda indirilebilir olan ana yama 1.5 hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı oldu. Bu yamadaki ilk kayda değer değişiklik, yetenek ağacının daha okunabilir ve anlaşılır hale getirilmesi için tamamen elden geçirilmesidir. Bu yamadan önce bir oyun başlatmak mümkün olacak, ancak kazanılan tüm puanların yeniden tahsis edilmesi gerekecek.

Yetenek ağacının ilginç yeniden tasarımları arasında, tamamen revize edilmiş bıçak fırlatma becerisini özellikle vurgulayabiliriz; bu da, fırlatıldıktan sonra mermileri kurtarmamıza izin vererek, sonunda beceriyi yaşayabilir hale getirdi. Yeniden tasarlanan becerilere ek olarak, yapay zekadaki belirgin bir gelişme sayesinde dövüşler biraz daha zorlu bir meydan okuma sunuyor.

Sürüş ve açık dünyaya da ekstra özen gösterildi. Birincisi, birinci ve üçüncü şahıs bakış açısıyla çok daha akıcı ve hoş oldu. İkinciye gelince, 1.5 yaması özellikle V'nin hareketlerine daha gerçekçi tepki verecek olan kalabalığın ve trafiğin davranışlarıyla ilgileniyor. Aynı şekilde, nihayet artık bu can sıkıcı kaybolma eğilimine sahip olmayacak daha somut yayalara hak kazanmalıyız. nedensiz. Klavye/fare oyuncuları da sonunda sadece yürümenin mümkün olacağını öğrenmekten mutlu olacaklardır.

Navigasyonun önemli ölçüde iyileştirildiği tek yer açık dünya değil: Night City'nin içerdiği sayısız etkinliği filtreleme olasılığı sayesinde oyunun haritası da ciddi bir netlik kazanıyor. Bunlar ayrıca, bütünü daha sindirilebilir hale getirmek için farklı renklere göre kategorize edilecektir.

Büyük yama, CD Projekt RED'in canlı yayın sırasında paylaşılan bir görüntü aracılığıyla detaylandırdığı buzdağının sadece küçük bir gizli parçası. Ayrıca 1.5 yamasının getirdiği tüm değişiklikleri, resmi Cyberpunk 2077 web sitesinde bulunan (İngilizce) yama notları aracılığıyla da görüntüleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077: Yeni Nesil Versiyonlar Sonunda Birkaç Sürprizle Duyuruldu!

Son olarak, CD Projekt RED, 1.5 yamasının içereceği yeni ücretsiz DLC'leri sunmak için bu özellikle yoğun canlı yayından yararlandı. Böylece hikaye boyunca V kreşlerin bulunduğu mega binada silah tüccarı Wilson'dan satın alınabilecek iki yeni ateşli silah görebildik.

Kahramanımızın dairesinden bahsetmişken, bir DLC sonunda aynanın önüne geçerek V'nin önceden değişmez görünümünü değiştirmeyi mümkün kılacaktır. Yeni özelleştirme seçenekleri de kendilerini partiye davet etme fırsatını yakaladı.

Üçüncü DLC, V'nin hala dairesinde bulunan ve farklı sitelere erişim sağlayacak olan bilgisayarına odaklanıyor. İç mimarlar, eklenen yeni sitelerden biri ile konutun görsel stilini değiştirme imkanı ile nihayet kendilerini daha fazla ifade edebilecekler. Benzer şekilde V, Night City'ye dağılmış farklı daireleri bilgisayarı aracılığıyla kiralayarak veya doğrudan ziyaret ederek manzara değişikliği elde edebilecek.

V'nin dairesi de 1.5 yamasıyla çok daha önemli bir rol oynayacak. Gitar çalmak gibi küçük aktivitelerin yanı sıra evde vakit geçirerek geçici ikramiyeler elde etmek ve tabii ki zamanla romantik manzaralar kurduğunuz kişiyle daha fazla vakit geçirmek mümkün olacak.

Son olarak, Keanu Reeves hayranları… Johnny Silverhand, yeni fotoğraf pozları içeren bir DLC sayesinde inanılmaz karizmasının tadını çıkarabilecek. Çünkü Afterlife'da asla yeterince Keanu Reeves'e sahip olamayız.


Kaynak: Twitch

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent