recent
Güncel Haberler

Netflix, BioShock Uzun Metrajlı Filmi Yapmak İçin Take-Two İle Ortak Oldu

Ana Sayfa
Netflix, BioShock Uzun Metrajlı Filmi Yapmak İçin Take-Two İle Ortak Oldu

Netflix, BioShock video oyununu uzun metrajlı bir filme uyarlamak için Take-Two Interactive Software ile ortaklık kurdu.

Netflix, ünlü video oyunu serisinin canlı aksiyon film uyarlamasını yapmak için Take-Two'nun 2K etiketiyle çalışacak. Vertigo Entertainment ve 2K yapacak.

Uncharted, Borderlands, Assassin's Creed, Prince of Persia, Mortal Kombat, Sonic, Tomb Raider, Resident Evil, Warcraft, Hitman, Pokémon, Doom, Silent Hill ve daha birçoğunun ardından Hollywood'a giden en son video oyunu özelliği. diğerleri. Netflix ayrıca, arka planı için League of Legends kullanan bir TV dizisi olan Arcane'i yayınlamıştı.

Oyunların filmler için iyi konular olduğu çünkü video oyunu hayranları olan yerleşik bir izleyici kitlesine sahipler. Bu eğilim aynı zamanda filmlerin video oyunlarına uyarlandığı ve çoğu zaman başarısız bir şekilde başarılı olduğu geçmiş yılların transmedyasına da ters düşüyor.

Take-Two Interactive'in başkanı ve CEO'su Strauss Zelnick yaptığı açıklamada, "Netflix, bugün eğlence dünyasının en iyi ve en ileri görüşlü hikaye anlatıcıları arasında yer alıyor" dedi. "Dünya çapında milyonlarca hayran tarafından sevilen BioShock serisine yönelik vizyonumuzu ve bağlılığımızı paylaşmalarından dolayı heyecan duyuyoruz. 2K'nın Cloud Chamber stüdyosu, serinin bir sonraki yinelemesinde aktif olarak geliştirme aşamasındadır ve Netflix ile olan ortaklığımızla birleştiğinde, BioShock'un izleyicileri daha önce hiç olmadığı kadar cezbetmeye ve ilgisini çekmeye devam edeceğinden son derece eminiz."

BioShock oyun serisi; BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite'i içeriyor. Ken Levine ve Irrational Games, hikaye ağırlıklı korku oyunu BioShock'u 2007'de piyasaya sürdü ve hikayeye dayalı aksiyon oyunlarının hayranları arasında büyük bir hit oldu.

Yanlış giden birden fazla distopik ve vizyoner manzarada geçen dizi, bilimkurgu ve korkuyu harmanlayarak oyun hikayelerinin nasıl anlatılabileceğini yeniden şekillendiren benzersiz varoluşsal ve toplumsal sorular ortaya koyuyor hepsi de keskin nişancılığı, akıllı planlamayı ve ölümcül ödülü ödüllendiren nabız attıran aksiyon oyununun ortasında.

BioShock, orijinal sürümlerin yanı sıra birden çok yeniden yayın, yeniden düzenlenmiş sürüm ve birleştirilmiş koleksiyonlar arasında dünya çapında 39 milyondan fazla kopya sattı ve tüm oyunlarda en ünlü ve sevilen serilerden biri olarak kabul edildi. Bir sonraki taksit şu anda Cloud Chamber tarafından geliştiriliyor.


Kaynak: Basın

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent