recent
Güncel Haberler

Xbox One: Microsoft, Konsolunun Üretimini Kesin Olarak Durdurdu

Ana Sayfa
Xbox One: Microsoft, Konsolunun Üretimini Kesin Olarak Durdurdu

Muhtemelen Xbox One için bitti. Nitekim Microsoft, konsolunun tüm modellerinin üretimini durdurduğunu iddia ediyor. Amerikan firması böylece varlığının çok zor bir döneminin altını çiziyor.

Temmuz 2020'de, Xbox Series X ve S'nin piyasaya sürülmesinden birkaç ay önce Microsoft, ünlü Xbox One X ve Xbox One S All Digital'in (blu-ray oynatıcısı olmayan) üretimini sonlandıracağını duyurdu. Bugün, kalan son versiyonun da bir yıldan fazla bir süre önce gömüldüğünü öğreniyoruz.

Her şey Seri için!

Bu nedenle, (Microsoft'un konsollarının pazarlamasından sorumlu olan) Cindy Walker, The Verge'e 2016'da piyasaya sürülen Xbox One S'in de üretiminin 2020'nin sonunda kalıcı olarak durdurulduğunu gördüğünü söyledi. Şimdi, marka yalnızca Xbox Series X/S'e odaklanıyor. Kasım 2020'deki lansmanından bu yana harika bir başlangıç ​​yaptı.

Çeşitli markalar artık son Xbox One stoklarını herhangi bir olası yenileme olmadan satmakta özgürler. PS4'ün üretimini bu yıl 2022'ye kadar uzatacak olan Sony'nin kararına taban tabana zıt bir karar.

#info# PS5: Kıtlığında Sony Daha Fazla PS4 Üretmek Zorunda Kaldı


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent