recent
Güncel Haberler

PlayStation: İşte 2021'de En Çok İndirilen Oyunlar

Ana Sayfa
PlayStation: İşte 2021'de En Çok İndirilen Oyunlar

2021'in en çok indirilen oyunlarını PlayStation Store tarafında incelemenin tam zamanı. Japon markası, her destek için bir sınıflandırma yapmış ve büyük bir sürpriz olmadığı da söylenebilecek kadar fazla.

Japon üretici, geçtiğimiz yılın büyük kazananlarının üzerindeki perdeyi PlayStation Blog'dan kaldırdı. Her kategori için iki sıralama olduğunu unutmayın. Birincisi Kuzey Amerika pazarına, ikincisi ise Avrupa Birliği'ne ayrılmıştır. Bizim durumumuzda, bizi ilgilendirecek olan ikincisidir.

Bol spor ve bol savaş

Avrupa'da PS5'te FIFA 22, 2021'in en çok indirilen oyunu. Bunu Call of Duty: Vanguard, FIFA 21, Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Battlefield 2042 izliyor. PS4'ten bu sırayla FIFA 22'yi buluyoruz. (kesinlikle), Grand Theft Auto V, Minecraft, FIFA 21 ve Call of Duty: Black Ops Cold War. Electronic Arts ve Activision tartışmasız liderler olmaya devam ediyor.

PSVR tarafında, podyumun en üst basamağında Beat Sabre yer alıyor ve onu Job Simulator ve SUPERHOT VR takip ediyor. Son olarak, PS5 ve PS4 oynaması ücretsiz kategorisinde büyük ikramiyeyi Fortnite kazandı. Epic Games'in battle royale oyununa ikinci sırada Rocket League ve üçüncü sırada Call of Duty: Warzone katılıyor. Tam sıralama bu adreste mevcuttur.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent