recent
Güncel Haberler

Google'ın Yeni Pixel 6a'sı Mayıs'ta Gelecek

Ana Sayfa
Google'ın Yeni Pixel 6a'sı Mayıs'ta Gelecek

Google, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'yu geçen yılın sonundan beri gönderiyor. Felaket dışında şirket yakında bu aileyi Pixel 6a ile genişletecek. Max Jambor'a göre, akıllı telefon Mayıs 2022'de üç aydan biraz daha uzun bir süre içinde piyasaya çıkacak.

Akıllı telefon, Mayıs 2019'da piyasaya sürülen Pixel 3a geleneğinin bir parçası olurken, Pixel 4a ve Pixel 5a, Ağustos ayına kadar isteniyordu.

Pixel 3a ve 6a tercih edebilir

Pixel 6a birkaç haftadır konuşuluyor. Bu modelin geçtiğimiz Kasım ve Aralık aylarında çekilmiş iki fotoğrafını zaten keşfedebildik. Bu yılın ilerleyen saatlerinde piyasaya sürülmesi şüphesiz olsaydı, bazıları yaz aylarında, Ağustos ayında bir sürüme güveniyordu. Pixel a'nın önceki modelleri olan 5a ve 4a'nın şu anda (sırasıyla 17 Ağustos 2020 ve 26 Ağustos 2021) piyasaya sürülmesinden bu yana tamamen mantıklı bir tahmin.

Bu nedenle, Pixel 6 için bu kadar uzun süre beklemek zorunda kalmayan en sabırsızlar için iyi haber. Zamanlama açısından, Pixel 6a, Google Pixel 3a geleneğini takip etmeyi tercih ediyor, ikincisi 15 Mayıs 2019'da piyasaya sürüldü.

Ekranın altındaki Google Tensor SoC ve parmak izi sensörü bulunuyor

Haliyle, Pixel 6a'nın özellikleri oldukça puslu kalıyor. Açıkçası iki büyük kardeşinden daha az üst düzey, bazı güçlerini kaybedecek, ancak aynı tasarımı sahip olacak, Google Tensor SoC'yi ve ekranın altındaki parmak izi sensörünü, Pixel a için bir ilk olarak tutuyor. Somut olarak, 6a 152,2 x 71,8 x 8,7 mm ölçülerinde olacak ve 6,2 inç OLED ekrana sahip olacak.

Öte yandan, fotoğraf sensörleri tarafında, Google Pixel 6'nın mükemmelliğini yapanlara hak kazanamayacaktı. Pixel 4, 4a ve Pixel 5 ile aynı ilkin ana sensörini devralacaktı: 12.2 Mpx modeli, Görünüşe göre Sony IMX363, 12 Mpx ultra geniş açılı sensörle ilişkili, Sony IMX355. Son olarak, selfie kamerası ile ilgili bir değişiklik yok, hala 8 Mpx.


Kaynak: GSMArena

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent