recent
Güncel Haberler

Valorant, Yeni Ajan Neon Şok Edici Fragmanı Yayınladı, Ne Zaman Geliyor?

Ana Sayfa
Valorant, Yeni Ajan Neon Şok Edici Fragmanı Yayınladı, Ne Zaman Geliyor?

Riot Games, en yeni ajan Neon'u içeren yeni bir Valorant fragmanı yayınladı. Fragmanda karakterin güçleri hakkında bilmemiz gereken her şeyi ve daha fazlasını gösteriyor.

Fragmandan anladığımız kadarıyla Neon, iki çeşit hareket kabiliyetine sahip olacak. İlk olarak, yeteneği etkinleştirdikten sonra daha hızlı koşabilecek. Yine de silahını eline aldığında yetenek devre dışı kalacak. Ancak kısa bir süre sonra tekrar etkinleştirebilecek gibi görünüyor. İkinci yetenek, ajan hızlıca kayabilecek. Bu karşı takımı sinir edebilecek düzeyde olacaktır.

Aynı zamanda Phoenix'in benzer duvarı bu karakterde de var. İki tane elektrik duvarı oluşturabiliyor ve ona özgürce koşabileceği alan bırakıyor. Hareket yetenekleriyle birleştiğinde, pusu kurmakta oldukça iyi olabilir ve son olarak, önündeki düşmanlara parmaklarıyla odaklanan bir elektrik ışını ateşleyebiliyor.

Riot resmi olarak duyurduğunda yetenekleri hakkında daha fazla ayrıntı alacağız. Ancak fragman bize Neon'un neler yapabileceği konusunda oldukça iyi bir fikir veriyor. Fragman ayrıca bize Neon'un ilgi alanları hakkında ipuçları da veriyor. Filipin Ulusal Basketbol takımı Gilas Pilipinas'ın hayranı gibi görünüyor. Duvarında oyuncularından birinin çerçeveli forması var. Bu Reyna olabilir.

Valorant'ın bir sonraki güncellemesi Episode 4: Disruption olarak adlandırılıyor. Önümüzdeki hafta yeni bir savaş geçişiyle birlikte piyasaya sürülecek.



Kaynak: YouTube
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent