recent
Güncel Haberler

The Last of Us: İlk Yapıtın Yeniden Çevrimiçi Çok Yakında Piyasaya Sürülebilir

Ana Sayfa
The Last of Us: İlk Yapıtın Yeniden Çevrimiçi Çok Yakında Piyasaya Sürülebilir

Naughty Dog'un bir sonraki büyük konuşma zamanı düşündüğünüzden daha erken gelebilir. Gerçekten de, Kaliforniyalı stüdyo belki de bir sonraki oyununu bu yıl piyasaya sürecek ve bu ilk The Last of Us'ın yeniden çevrimiçi bir oyun olacak.

Bu hafta öne çıkan iki proje daha var.

2022, The Last of Us'ın yılı mı?

Neil Druckmann, CES 2022 sırasında bunu kabul etti, Naughty Dog gerçekten de birkaç proje üzerinde çalışıyor. Ancak stüdyonun eş başkanı, niteliğini belirtmeye tenezzül etmedi, ancak aylar boyunca çeşitli ipuçları bize ulaştı. Henüz tam olarak teyit edilmemiş olsa da, The Last of Us dünyasında geçen çok oyunculu bir oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu biliyoruz… ama hepsi bu kadar değil!

Geçen Nisan ayında, ilk The Last of Us'ın yeniden çevrimi söylentileri su yüzüne çıktı. Başlangıçta Görsel Sanatlar Hizmet Grubu tarafından hayal edilen proje, The Last of Us Part II'nin yayınlanmasından sonra Naughty Dog tarafından alındı. Genel olarak iyi bilgilendirilmiş içeriden Tom Henderson'a inanacak olursak, yeniden yapılanma üzerindeki geliştirme neredeyse tamamlandı ve 2022'nin ikinci yarısında bir sürüm çıkacak.

Ayrıca Tom Henderson'ın sözlerine göre Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin Director's Cut versiyonunda da çalışacaktı. Death Stranding veya Ghost of Tsushima ile yapılabilecekler gibi, bu baskı da ek içerik içerebilir. Şu an için herhangi bir çıkış penceresi belirtilmedi.

Son olarak, yakında piyasaya sürülebilecek olan bağımsız çok oyunculuya geri dönelim. Bu yazı yazarken, Naughty Dog, oyuncu değerlerine öncelik verirken oyun gelirini artırmayı hedefleyen Kıdemli Para Kazanma / Ekonomi Tasarımcısı arıyor. Bu başlıkta mikro işlemlerin varlığını gösterebilecek bir ipucu. Oynaması ücretsiz bir boyut da göz ardı edilemez.

Bu pek çok proje, HBO serisinin lansmanından önce destanı (yeniden) ön plana çıkarmayı amaçlayacaktır.


Kaynak: Tom Henderson, Naughty Dog Mag'

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent