recent
Güncel Haberler

CES 2022'de Akıllı Köpek Tasması Duyuruldu

Ana Sayfa
CES 2022'de Akıllı Köpek Tasması Duyuruldu

CES 2022'de sadece ekran kartları, televizyonlar veya diğer bilgisayarlar için değildi. Pet Tech de etkinlikteydi.

Hayvanlar için GPS takip cihazları uzun süredir piyasada ama Akıllı Köpek Tasması sektörü yeniden canlandı. Böylece Invoxia, evcil hayvanınızın sağlığı hakkında veri toplayan akıllı bir köpek tasması duyuruldu.

Dört ayaklı dostlarımız için yüksek teknoloji ürünü

Evcil hayvanlarımız için tasarlanan teknolojinin önünde hala parlak bir gelecek var. Las Vegas'taki CES'te Fransız startup Invoxia çok dikkat çekici bir görünüm kazandı. Fransız teknolojisinin bu temsilcisi, yer belirleyici ile donatılmış bir köpek tasması olan Akıllı Köpek Tasması ile öne çıktı. Daha doğrusu cihaz, hayvanı gerçek zamanlı olarak bulabilmek için bir SIM kart ile donatılmış.

Bu ürünün çeşitli renkleri de var (mavi, kırmızı, gri, sarı) ve sadece orta veya büyük boy köpekler için tasarlanmış. Nedeni basit, tasmayı kedilere uyarlamak için teknolojik bileşenleri daha da küçültmesi zor. Yaka da yıkanabilir olacak ve tasmaya, hatta bir madalyon da asabilirsiniz.

Akıllı Köpek Tasması, GPS bağlantısı ve hayvan sağlığı hizmetleri (sağlık verilerinin ölçümü, istirahat solunum hızı vb.) dahil olmak üzere aylık abonelikle bu yaz kullanıma sunulacaktır. Fiyat henüz onaylanmadıysa, aylık 12,99 dolardan bir abonelikle 99 dolara pazarlanabilir.


Kaynak: TheVerge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent