recent
Güncel Haberler

Valorant, Oyun Direktörünü Başka Bir Riot Games Projesine Kaptırdı

Ana Sayfa
Valorant, Oyun Direktörünü Başka Bir Riot Games Projesine Kaptırdı

Riot Games'in FPS'sinde sekiz yıllık iyi ve sadık hizmetten sonra Joe Ziegler, Amerikan devindeki başka bir dahili projeye bakmak için oyun direktörü olarak görevinden ayrılıyor.

Oyunun resmi web sitesinde bir blog makalesi aracılığıyla bir ayrılık duyurusu yapılırken, halefinin adı da sekiz yıldır Valorant'ta çokça yer alan Andy Ho'nun şahsında belirlendi.

Takım değişikliği

2020 yazında piyasaya sürülmesinden bu yana Valorant, rekabetçi çok oyunculu FPS'nin acımasız dünyasında yavaş yavaş kendine bir yer edindi. Hala en doğrudan rakibi olan Counter-Strike: Global Offensive'i gölgede bırakmaktan uzaksa, Riot Games ilk atıcısıyla kesinlikle değersiz değildi.


Ancak Amerikan devinin perde arkasında birçok başka projesi var: hem League of Legends evreninde hem de mükemmel Arcane serisinin 2. sezonunda bir MMO ve bir dövüş oyunu arasında bazıları henüz açıklanmayan diğer projeler arasında Riot Games kesinlikle boş durmuyor.

Bu nedenle Joe Ziegler, Valorant'taki direktör olarak pozisyonunu Riot Games'teki kartlardaki birçok projeden biri ile değiştiriyor. Ancak ayrılışını duyurmak için gönderdiği mektup, hangi proje üzerinde çalışacağını belirtmiyor ve şu anda üretken olan Amerikan devi bizi hala şaşırtabilir.

Bu arada, Valorant, oyun ve çok oyunculu FPS'nin rekabetçi alanı hakkında eşit derecede tutkulu bir Andy Ho liderliğindeki yükselişine devam edecek.



Kaynak: Valorant
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent