recent
Güncel Haberler

She-Hulk Yakında Marvel's Avengers'a Eklenecek Mi?

Ana Sayfa
She-Hulk Yakında Marvel's Avengers'a Eklenecek Mi?

Spiderman nihayet PS4 ve PS5 oyuncuları için geldi ve Crystal Dynamics yol haritasını tamamladı, Marvel's Avengers için nasıl bir gelecek bekleniyor?

Square Enix, kaotik lansmanda hizmet olarak oyununu bırakmaya hazır olmayacak ve şimdiden 2022'de yeni bir kahraman da dahil olmak üzere içerik planlıyor.

She-Hulk yakında Marvel's Avengers'da mı?

Hawkeye, Black Panther ve Spider-Man'in tanıtılmasının ardından Crystal Dynamics'in kadrosuna yeni bir süper kahraman ekleyeceği bildiriliyor. Kratos'un (God of War) seslendirme sanatçısının sesini sigortayı satan T'Challa'ya ödünç vereceğini açıklayan yine içeriden ve veri madenciliği yapan Miller'dı. Neşeli küçük kahramanlar grubunun saflarını dolduracak bir sonraki karakter, şüphesiz bu yıl için planlanan Disney + serisinin piyasaya sürülmesine bağlı kalacak olan She-Hulk olacaktı.

Bruce Banner'ın kuzeninin aktris olduğu iddia edilen Krizia Bajos, içeriden birinin gönderisini basit bir göz kırpma emojisi ile retweet ederek yarım kelimeyi doğruladı. Aktris özellikle Netflix dizisi Arcane'de Ximena Talis, Psychonauts 2, Halo Infinite, Cyberpunk 2077, The Sims 4 ve Fallout destanı karakterini canlandırdı.


Kaynak: GameRant
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent