recent
Güncel Haberler

PlayStation VR 2 Yakında Duyurulabilir, Seri Üretime Başlıyor

Ana Sayfa
PlayStation VR 2 Yakında Duyurulabilir, Seri Üretime Başlıyor

PlayStation oyuncularının merakla beklediği Sony'nin yeni VR başlığı çok yakında yeniden konuşulabilir.

Bilgiler henüz kesinlik kazanmadı ancak Çin'de güvenilir kabul edilen bir kaynağa göre PSVR 2 yakında seri üretime girecek.

Yakında PSVR 2'den haber var mı?

PSVR 2'nin bu yıl piyasaya sürüleceği konusunda ısrarlı bir söylenti var. Bu koridor sesleri, halihazırda Sony'nin ilk kulaklıklarını üreten Çin fabrikası olan Goertek üretim hattından bir içeriden biri tarafından doğrulandı. Ona göre PlayStation VR'ın varisi önümüzdeki günlerde seri üretime geçecek. İçeriden biri, iddiasını desteklemek için Çinli şirketin bilançosuna girdi. Goertek, dahili belgelerinde video oyun endüstrisinin bir Japon müşterisinden milyonlarca birime denk gelen büyük bir sipariş aldığını belirtiyor.

Sony olduğundan şüphelenilen aynı marka, 2022'de yeni nesil bir kulaklığın lansmanı için şirketle ortaklığa girecekti. Bu ürün, PS5'in duymadığı "oyun konsolu arzını artırabilecek". Bu yıl 1 ila 2 milyon PSVR 2'nin 2023 yılına kadar daha büyük bir üretim kapasitesiyle üretilebileceğini tahmin ediyor. Bu bilgi doğrulanırsa Sony'nin önümüzdeki aylarda PlayStation VR 2'nin tanıtımını yapacağı da göz ardı edilemez.


Kaynak: VRPlayer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent