recent
Güncel Haberler

Prime Gaming: 2022 Ocak Ayında Abonelere Sunulacak 9 Oyun Belli Oldu

Ana Sayfa
Prime Gaming: 2022 Ocak Ayında Abonelere Sunulacak 9 Oyun Belli Oldu

Amazon Gaming, Star Wars Jedi: Fallen Order, Total War: Warhammer ve Two Point Hospital dahil olmak üzere PC için mevcut dokuz oyundan oluşan güzel bir seçimle 2022'ye iyi bir başlangıç ​​yapıyor.

Amazon hizmetine abone olanlar, söz konusu oyunları bugünden başlayarak ve Ocak ayı boyunca Prime Gaming sayfasından alabilirler.

İşte Ocak 2022 Prime Gaming oyunları

Bu seçimde, Origin'e bir kod girerek aksiyon-macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ı buluyoruz. TPS işbirliği World War Z: Aftermath ve strateji oyunu Total War: Warhammer için Prime Gaming ve Epic Games Store hesaplarınızı bağlamanız gerekecek. Diğer oyunlar Amazon Games uygulamasından indirilebilir. Özellikle, Eric Chahi'nin en son oyunu (Another World) Paper Beast'in veya çılgın yönetim oyunu Two Point Hospital'ın varlığına dikkat ediyoruz. Daha fazla uzatmadan, işte tam liste:

Star Wars Jedi: Fallen Order (Origin)

Total War: Warhammer (Epic Games Store)

World War Z: Aftermath (Epic Games Store)

Fahrenheit Remastered

WRC 7

Abandon Ship

In Other Waters

Paper Beast

Two Point Hospital

Prime Gaming abonesi değilseniz önümüzdeki Perşembe'den önce Epic Games Store'dan en yeni Tomb Raider üçlemesini almanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Taktiksel haydut benzeri Iratus: Lord of the Dead yarına kadar GOG'da mevcut.


Kaynak: Amazon
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent