recent
Güncel Haberler

PlayStation Şubat Ayında Bir Etkinlik Düzenleyecek

Ana Sayfa
PlayStation Şubat Ayında Bir Etkinlik Düzenleyecek

Sony'nin muhtemelen çok yakında bize anlatacağı şeyler olacak. Gerçekten de, önümüzdeki ay kadar erken bir tarihte gerçekleşebilecek bir olay hakkında söylentiler dolaşıyor.

9 Eylül'de Japon üretici, içeriği son derece zengin bir PlayStation Showcase yayını ile puan topladı. Bu nedenle, birçoğu muhtemelen Japon firmasının bir sonraki konuşmasını bekliyor ve şu anda sosyal ağlarda dolaşan söylentilere inanırsak, çok yakında yeni bir etkinlik olmalı.

PlayStation, yaklaşmakta olan oyunların kataloğunun stoklarını alacak bir konferans yayınlamak için Şubat ayını seçebilir. İçeriden Tom Henderson'a göre, muhtemelen bir State of Play olacak. Bu yüzden mutlaka sarsıcı duyurular beklemeyin. Temasa geçtiğimiz kaynaklar böyle bir etkinliğin yapıldığını doğruluyor. Özel oyunlar ve üçüncü taraf yayıncıların diğer oyunları burada gösterilecektir.

Örneğin, Horizon Forbidden West veya Gran Turismo 7'nin bu fırsatı kendi çıkışlarından birkaç gün önce kendilerini göstermek için kullanacağını hayal edebiliyoruz. Son olarak, Hogwarts Legacy gibi çok beklenen oyunlar etkinlik sırasında duyabilir. Şimdi Sony'den resmi bir açıklama beklemek zorundayız.


Kaynak: Tom Henderson

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent