recent
Güncel Haberler

Duelsense'yi Tek Elle Oynamanıza Sağlayacak Adaptör Geliştirildi

Ana Sayfa
Duelsense'yi Tek Elle Oynamanıza Sağlayacak Adaptör Geliştirildi

Video oyunları üreticileri ve yayıncıları için merkezi bir tema haline geldi. Ne yazık ki, engelli oyunculara erişimi teşvik etmek için henüz her şey yapılmadı. Bu nedenle bazı İnternet kullanıcıları çözüm bulmak için kolları sıvadı.

PlayStation 5'in DualSense'i, kullanımı çok keyifli olan mükemmel bir kontrolör. Ancak sadece tek elle işlem yapabilen kullanıcılar için uygun değildir. Bu hafta, bu başarıya ulaşmanızı sağlayan harika bir aksesuar keşfediyoruz. Bunu Sony'ye değil, YouTuber Akaki Kuumeri'ye borçluyuz.

PlayStation'ın ilham alması gereken bir fikir mi?

Bu adaptör, özellikle düz bir yüzeye yerleştirildiğinde joystick'in eğimine göre hareket eden sol joystick'i içeriyor. Çubuğun hareketi takip etmesi için kontrol cihazını herhangi bir yöne hareket ettirmek yeterli. Bir başka harika bulgu, dört tetik sağ tarafta toplanmış, bu da hepsine tek parmakla erişilebilir hale getirdi. Yönlü çapraz ise, kontrolörün önüne yerleştirilen ek bir nesne sayesinde de kontrol edilebilir.

Aksesuarı derinlemesine keşfetmek için sizi bu makalenin başındaki videoyu izlemeye davet ediyoruz. 3D yazıcı ile yapılabileceğini ve tasarımın bu adresten ücretsiz olarak indirilebileceğini bilmelisiniz.


Kaynak : Eurogamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent