recent
Güncel Haberler

Valorant, 4. Bölüm 1 Kısım Sinematik 'Isınma' Fragmanı Yayınladı

Ana Sayfa
Valorant, 4. Bölüm 1 Kısım Sinematik 'Isınma' Fragmanı Yayınladı

Valorant, 4. Bölüm 1. Kısım'dan önce "Isınma" sinematik bir fragman yayınladı. 2020'deki tanıtımından bu yana Riot Games, Valorant için sürekli olarak yeni içerik yayınlamaya devam ediyor.

Valorant, Youtube kanallarında “Isınma” 4. Bölüm tanıtım sinematik filmini yayınladı. 4. Bölüm yarın yayınlanacak ve her yeni eylem veya bölümde olduğu gibi Riot Games, Valorant kanalında yeni bir Isınma adlı bir sinema filmi yayınladı. Takımın ve Killjoy'un en son eğitim mankenini birer birer devirmeye çalıştıklarını gösteriyor. 

Raze ve Kill Joy daha sonra yeni üniformalar içinde görülüyor ve bu yeni ajan kıyafetlerinin hayranları için sürpriz olabilir. KJ ve Raze'in tüm ajanların ilgisini çekecek bir robotu nasıl oluşturduğunu görmek için videoyu izlemeye devam edin. Tüm ajanlar bire bir savaşta robot tarafından yenildi ve ikili mücadele de kaybedildi. Ardından Cypher, zaferin fedakarlıklar gerektirdiğini ve birlikte çalışarak robotu yenebileceklerini açıklıyor. Cypher diğer üç sinema fragmanında olduğu gibi bu filmin sonunda da ölüyor. :)

11 Ocak Salı günü, kadroya yeni ajan Neon'un eklenmesinin yanı sıra harita ayarlamaları, yeni bir Battlepass ve diğer teknik geliştirmeleri içerecek olan Valorant 4. Bölüm, 1. Kısım yayınlanacak. Oyunun pazarı ayrıca yeni bir Protokol 781-A silah görünümü paketi alacak.


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent