recent
Güncel Haberler

PlayStation Hayranları Joe Biden'dan Microsoft'un Satın Almasına Karşı Çıkmasını İstiyor

Ana Sayfa
PlayStation Hayranları Joe Biden'dan Microsoft'un Satın Almasına Karşı Çıkmasını İstiyor

Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alarak video oyunu dünyasını ateşe vermesinden bu yana on gün geçti ve bazıları bu tarihi olayı iyi görmüyor.

Bu şok edici duyurudan sonra PlayStation'ın durumu hakkında mem'ler özellikle alevlendi ve bazı Amerikalı Sony hayranları, başkanlarından buna karşı çıkmasını bile geldiler.

Microsoft'un Activision Blizzard'ı 70 milyar dolarlık devasa bir meblağ karşılığında devraldığının duyurusu emsalsiz olduğundan, haberler hala başınızı döndürebilir. Uzmanlaşmış basın ve bu muhteşem ortamın takipçileri, bu gerçek bombanın sonuçlarını ve yansımalarını analiz ederken artık nereye başvuracaklarını bilmiyorlardı.

Bazıları böyle bir saldırı gücü elde etmenin Microsoft'a sanal bir tekel sağlayabileceğini düşünürken, Redmond firması geçen yıl Bethesda'yı satın alarak tarihi yeniden yazmıştı. Birkaç gün önce ABD Başkanı Joe Biden, daha fazla pazar hakimiyeti kurmak için rekabeti satın alan bu tür şirketlerin gücünü sınırlamak istediğini söyleyerek tweet attı.

Bir PlayStation hayranı, başkanı Microsoft'un bir antitröst anlaşması olduğunu söylediği Activision Blizzard'ı devralmasına karşı çıkmaya çağırarak anı yakaladı. Konuyla ilgili yetkili makamlar, Bethesda'nın devralınmasıyla ilgili soruşturmalarını da yürütmüşlerdi.

Ancak bir kullanıcı, bu devralmaya rağmen Microsoft'un oyun pazarındaki gelir açısından hala Sony'nin altında kaldığını belirterek bu kişiye yanıt verdi. Ancak gelecek, gerçekte ne olduğunu gösterecek, Microsoft tarafından Activision Blizzard'ın devralınması, 2023 yazına kadar tam olarak harekete geçmeyecek.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent