recent
Güncel Haberler

Epic Games: 2021'de Ödenen Ücretsiz Oyunlar Politikası Raporu Paylaştı

Ana Sayfa
Epic Games: 2021'de Ödenen Ücretsiz Oyunlar Politikası Raporu Paylaştı

Epic Games, esas olarak yıl boyunca ücretsiz oyun politikasına dayalı olarak 2021'deki Epic Games Store sonuçlarına dönen bir raporu paylaştı.

Bu rapora göre, Steam'in rakip platformu 2021'de 2020'ye göre 34 milyon daha fazla kullanıcı olmak üzere toplam 194 milyon kullanıcı kazandı.

Oldukça Epik bir yükseliş

Epic Games Store, dört yıl önceki dağıtımından bu yana böyle bir patlama yaşadıysa, özellikle Fortnite, Metro Exodus gibi geçici ayrıcalıklar, ancak hepsinden önemlisi ücretsiz oyun politikası sayesinde.

2021'de platform, Control, Prey ve hatta Tomb Raider yeniden başlatma üçlemesi gibi çok büyük oyunlar da dahil olmak üzere 89'dan az ücretsiz oyun sundu. Bir yılda kurtarılan 765 milyon oyunun tüm astronomik rakamını temsil edecek olan 1.901 Euro'luk bir birleşik değer.

Bu nedenle, şok dönemlerinde kaydedilen Epic için karşılığını veren bir politika, oyundaki aktif kullanıcıların zirvelerini, tüm platformları bir araya getirerek 31.1 milyona ulaştı ve bu arada 13,2 milyona ulaşan sıradaki kullanıcıların zirvesini sunuyor.

Hatırlatmak gerekirse, yılın başında Steam 28 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaşırken Valve'ın platformu 2003'ten beri yalnızca PC pazarında bulunuyor. dört yıl. Ayrıca başarılar veya sepetinize birkaç oyun ekleme olasılığı gibi özelliklerle geliştirilmeye devam ediyor.

2022 yılının Epic Games platformu için bu kadar iyi bir yıl olup olmayacağını ve ücretsiz oyunlar açısından bizi ne gibi sürprizler beklediğini göreceğiz.


Kaynak: Epic Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent