recent
Güncel Haberler

Horizon Forbidden West, Hikayeli Fragman ve Çıkış Tarihi Yayınlandı

Ana Sayfa
Horizon Forbidden West, Hikayeli Fragman ve Çıkış Tarihi Yayınlandı

Horizon Forbidden West'e dalmadan önce beklemek için sadece kısa bir ay var. Aloy yeni bir destansı macera yaşayacak ve günün fragmanı bizi bekleyen destanın küçük bir bölümünü ortaya koyuyor.

Horizon Forbidden West, 18 Şubat'ta PS5 ve PS4 için çıkacak. Aloy tekrar hizmete girecek ve yolda kaçınılmaz olarak yeni tehditlerle karşılaşacaktır. Pek çok kabile kahramanımıza saldıracak ve diğerleri onun yardımına gelecek... Forbidden West'te dolaşan ürkütücü makinelerden bahsetmiyorum bile.

Nefes kesen bir fragman

Ancak sürprizi sonuna kadar devam ettirmek isteyen oyuncuların söz konusu videoyu izlememeleri tavsiye ediliyor. Bu devam filminde farklı karakterler ve diğer önemli anları tanıtıyor. Aynı zamanda oyunun muhteşem manzaralarına ve karakterlerin oldukça etkileyici modellemelerine hayran olmak için bir fırsat.

Horizon Forbidden West, Hikayeli Fragman ve Çıkış Tarihi Yayınlandı

Gezegenimiz ölüyor ve onu tehdit eden kötülüğü yenmek Aloy'a kalacak. Önümüzdeki ay Horizon Forbidden West'in lansmanını beklerken, yakın zamanda PlayStation VR2 için Horizon Call of the Mountain adlı başka bir oyunun duyurulduğunu unutmayın. Guerrilla Games destanının muhtemelen önünde parlak bir geleceği var.

#info# PS5 İçin Yeni Horizon VR Oyunu Duyuruldu


Kaynak: PS Blog
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent