recent
Güncel Haberler

Dying Light 2: Nintendo Switch Sürümü Ertelenecek

Ana Sayfa
Dying Light 2: Nintendo Switch Sürümü Ertelenecek

Herkes önümüzdeki ay Dying Light 2 oynayabileceğini düşünürken Techland sonunda Switch versiyonunun ertelendiğini duyurdu.

4 Şubat 2022'de konsollarda ve PC'de çıkması beklenen Dying Light 2 bize ulaşana kadar biraz zaman almış olacak. Techland tarafından geliştirilen E3 2018'de resmiyet kazanan oyun, ilk opusun tüm hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ne yazık ki, geçen Kasım ayındaki Altın geçişine rağmen, oyun Nintendo'nun hibrit konsolunda geç kalacak.

Perspektifte büyük rapor

Her şeyden önce, Dying Light 2'nin Switch'te sadece Cloud versiyonunda mevcut olması gerektiğini bilmelisiniz. Konsol muhtemelen oyunu çalıştıracak kadar güçlü değil... Bu nedenle ertelenen bu sürüm, Techland şimdi diğer medyalarda yayınlandıktan sonraki 6 ay içinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu yüzden destanın ikinci bölümü Nintendo Switch'e en geç 4 Ağustos 2022'de gelecek.

Bu karar, bu konsoldaki başlığın genel kalitesini iyileştirmek amacıyla oldukça mantıklı bir şekilde alındı. Techland, lansman sonrası en az 5 yıllık içerik planladığı için Dying Light 2'nin piyasaya sürülmesinden sonra geniş çapta destekleneceğini hatırlayın.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent