recent
Güncel Haberler

Elden Ring: Karakter Editörü Videoya Sızdırıldı

Ana Sayfa
Elden Ring: Karakter Editörü Videoya Sızdırıldı

Elden Ring'in yayınlanmasına kadar günleri saymaya başlıyoruz. FromSoftware oyunu bu 2022 yılının en çok beklenenleri arasında yer alıyor ve her bilgiyi almakta fayda var. Bugün, kendisini haberlerde davet eden küçük bir sızıntı yayınlandı.

Geçen Kasım ayında düzenlenen Elden Ring Kapalı Ağ Testi sırasında oyuncular kendi avatarlarını oluşturamadılar. Gerçekten de, demo yalnızca beş farklı görünüme erişim sağladı. Bu nedenle, şüphesiz pek çok oyuncuyu saatlerce meşgul edecek olan karakter editörüyle henüz erişememiştik.

Oldukça ilkel bir menü

YouTube'da ER-SA kullanıcısı, ana karakterin görünümünü değiştirmeye yönelik araçları vurgulayan birkaç dakikalık bir klip paylaştı. Seçenekler görüntülenmediği için söz konusu menü eksik görünüyor. Bununla birlikte, oyuncu en az kafa karıştıran bir yüze sahip bir avatar yaratmayı başardığı için her şey çalışır durumda görünüyor.

Bu önizlemenin Elden Ring'in son sürümünde sunulacak tüm olasılıkları yansıtmadığını unutmayın. Bandai Namco şikayette bulunursa bu makalenin başındaki videonun kaldırılabileceğini de unutmayın. Her iki durumda da, oyun 25 Şubat 2022'de piyasaya sürülecek.


Kaynak : VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent