recent
Güncel Haberler

Age of Empires 4 Yakında Xbox'a Geliyor Olabilir

Ana Sayfa
Age of Empires 4 Yakında Xbox'a Geliyor Olabilir

Ekim 2021'in sonunda PC'de piyasaya sürülen Age of Empires IV, bu yıl yeniden başlayabilir ve daha geniş bir kitleyi hedefleyebilir. Nitekim yeni söylentilere göre Microsoft konsollarına yönelik bir sürüm piyasaya sürülmek üzere.

Bu yıl Age of Empires serisi 25. yıl dönümünü kutlayacak. Bu etkinliği kutlamak için Microsoft, Xbox konsolu ile oyuncuları sevindirecek bir duyuru yapabilir. 2020'de PC'de piyasaya sürüldüğünde ve bir yıl sonra konsollara taşındığında bugüne kadarki son Flight Simulator'un inanılmaz başarısından sonra, strateji lisansı da benzer bir yol izleyecek.

İnşa edilecek yeni bir imparatorluk

Bu bulguyu Twitter'daki Aggiornamenti Lumia kullanıcı attığı tweet. İkincisi, Microsoft tarafından Insider Hub'a eklenen birçok kod adını izliyor. 8 Ocak'ta Xbox uygulaması içinde XIP_CAR_JANUARY_2022 adlı bir ürün geldi. "CAR", Age of Empires IV'ü belirtmek için dahili olarak kullanılan kod adı olan CARDINAL'ın kısaltmasıdır.

Henüz hiçbir şey onaylanmadıysa, bu, Xbox konsollarında Age of Empires IV'ün yakında duyurulacağını gösterebilir. Sadece beklemek zorundayız..


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent