recent
Güncel Haberler

2022'de En Çok Beklenen Filmler (The Batman, Morbius ve Daha Fazlası)

Ana Sayfa
2022'de En Çok Beklenen Filmler (The Batman, Morbius ve Daha Fazlası)

Hala COVID-19 salgınının damgasını vurduğu karışık bir 2021 yılının ardından 2022, pop-kültür hayranlarından beklenenden daha fazla filmle gelmeyi vaat ediyor. Size bu yeni yılın en büyük sinema etkinliklerinden bir seçki sunuyoruz.

Takvimlerinizi hazırlayın!

Morbius - 26 Ocak 2022

Spider-Man: No Way Home ile gişeyi ve hayranların kalbini atomize eden Marvel Studios'un aralarında Sony Pictures, Spider-Man serisinden kendi evrenini geliştirmeye devam ediyor. Venom'un iki bölümünden sonra, taze olarak alındı, ancak belli bir halk başarısıyla, büyük ekranda görünme sırası Morbius'ta.

Ve ünlü vampiri oynamak gibi ağır bir görevi üstlenecek olan da Jared Leto. Olay örgüsünün ayrıntıları hâlâ gizemini koruyor, bu yüzden daha fazlasını öğrenmek için sinemalara gitmek gerekecek.

Moonfall 9 Şubat 2022

Roland Emmerich ortalığı havaya uçurmak için geri döndü! Bağımsızlık Günü'nde veya 2012'de dünyanın sonunu hayal eden adamın yeni bir konsepti var: "Ya Ay Dünya'ya düşerse?"

Bu nedenle, orijinal olmasa da en azından retina için göz alıcı olmayı vaat eden bu film için geniş bir program, özel efektler ve bolca patlama tablolarıyla.

Bigbug - 11 Şubat 2022

Jean-Pierre Jeunet'in dönüşü birkaç hafta içinde Netflix'te gerçekleşecek. The Fabulous Destiny of Amélie Poulain veya Alien 4 ile dünya çapında tanınan yönetmen, ilk görüntüleri gururla yazarının damgasını taşıyan bir kamera olan Bigbug ile bilim kurgu türüne geri dönüyor.

Senaryo bizi 2050'ye götürecek ve kendi iyilikleri için robotlar tarafından rehin tutulan bir grup insanın başına gelen talihsizlikleri anlatacak. Oyuncu kadrosunda Isabelle Nanty, Stéphane de Groodt veya Elsa Zylberstein'ı bulacağız.

Uncharted - 16 Şubat 2022

Yıllarca süren geliştirme ve amansız ertelemelerden sonra, Nathan Drake'in maceralarının uyarlaması bu yılın başlarında ekranlara gelecek.

Tom Holland, başrolü devralırken, başlangıçta maceracıyı oynamak için bahşiş veren Mark Wahlberg, özelliklerini Sully'ye ödünç verecek. İlk fragman, temel malzemeye oldukça sadık olan ancak teknik açıdan açıkçası en başarılı olmayan bir filmi gösteriyor. Hala daha fazlasını görmek için merak ediyoruz.

The Batman - 4 Mart 2022

Kara Şövalye'nin bu yeni uyarlaması, şüphesiz bu yeni yıldan beklenen en büyük filmden biri. Maymunlar Cehennemi'nin son iki bölümünü borçlu olduğumuz Matt Reeves'in yönettiği film, Bruce Wayne'in Batman olarak çıkışından bir yıl sonra gerçekleşen ve bu kez Robert Pattinson tarafından canlandırılan yeni bir yeniden başlatma olarak sunuluyor.

Yarasa, Riddler (Paul Dano) ve Penguen (Colin Farrel) ile yüzleşmek zorunda kalacak ve yeni bir Catwoman (Zoe Kravitz) ile tanışacak. İsteğe göre karanlık ve şiddetli olan ilk fragmanlar, cilalı estetiği ve en ayrıntılı fotoğrafçılığı ile bu filmi keşfetme konusundaki sabırsızlığımızı pekiştirdi.

Sonic 2 - 8 Nisan 2022

Mavi Kirpi beyaz perdede karmaşık bir oluşuma sahipti, ancak şaşırtıcı bir şekilde kendisini KOVID-19 öncesi gişenin son kutularından biri olarak kabul ettirdi.


O zaman SEGA'nın maskotunun, orijinal versiyonda Idris Elba tarafından seslendirilen Tails and Knuckles'ı da tanıtan bir devam filminde geri dönmesine şaşmamalı. Jim Carrey, kötü Dr. Robotnick olarak geri döndü.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - 15 Nisan 2022

Hemen söylemek gerekirse, hizmetçiniz Harry Potter evreninin büyük bir hayranıysa, Fantastik Canavarlar'ın ilk iki eseri onu soğuk bir duşun etkisine sokmuş.


Bu üçüncü bölüm, Muggle'ların ölümünü dileyen kötü bir büyücü olan Gellert Grindelwald'la savaşmak olan genç bir büyücü olan Newt Dragonneau'nun hikayesine devam edecek. J.K. Rowling'e bu sefer Harry Potter destanının baş senaristi Steve Kloves eşlik ediyor ve umarız bu ilginç olmayan hikayeye biraz titizlik getirebilir.

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında - 6 Mayıs 2022

Doctor Strange, MCU'daki ikinci solo macerasıyla yıllık Marvel Studios Uyarlamalar Balosu'nu açmanın ayrı bir onuruna sahip olacak.


Film ayrıca Wanda Maximoff'un WandaVision serisindeki olaylardan sonra dönüşünü de işaretleyecek. Minimum görsel kıyafet ve birkaç dönen aksiyon sahnesi vaat eden ilk Spider-Man üçlemesinin parlak yönetmeni Sam Raimi tarafından yönetiliyor. Parmakları çaprazlıyoruz!

Jurassic World: Hâkimiyet - 10 Haziran 2022

Bu yeni üçlemenin üçüncü ve son eseri (bir sonrakinden önce mi?), Jurassic World: The World After, insanlarla birlikte şehirlerde dinozorları hayal ederek destanı sonlandıracak.


Bu çetrefilli durumu çözmek için Chris Pratt ve Bryce Dallas-Howard, Spielberg'in filminden yaklaşık 30 yıl sonra hizmete dönen ilk Jurassic Park'tan orijinal üçlünün yardımına ihtiyaç duyacaklar. Bu sayısız nostaljik göz kırpmanın gerçek bir anlatı ilgisi olup olmayacağını göreceğiz.

Lightyear - 17 Haziran 2022

Ünlü uzay bekçisi bu ilk solo macerasında sahnenin önüne geri dönüyor, ama dikkatli olun, Toy Story destanında hepinizin bildiği ve takdir ettiği oyuncaktan bahsetmiyoruz.


Pixar, galaksiler arası tehditlerle savaşan "gerçek" Buzz Lightyear'ın yer alacağı bir bilim kurgu macerasını duyuruyor. Orijinal versiyonunda Kaptan Amerika'nın kendisi olan Chris Evans tarafından seslendirilecek. İlk görüntüler teknik olarak şaşırtıcı ve çok başarılı Wall-E'den sonra bilim kurgu dünyasına bu ikinci giriş için lambanın yanındaki stüdyonun neler sakladığını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü - 8 Temmuz 2022

Avengers'ın bu yıl sinemalara yatırım yapan tek üyesi Thor, 90'lar kokan yeni bir macerayla geri dönüyor.

2022'de En Çok Beklenen Filmleri

Asgardlı Tanrı, She-Thor olduğu ortaya çıkan kız arkadaşı Jane ile yeniden bir araya gelecek. Çokluevrenin tüm bu değişiklikleri haklı çıkarmak için orada olacağını hayal ediyoruz ve 2017'deki çok hoş bir sürpriz olan Thor: Ragnarok'un ardından Taika Waititi'nin yazıp yönettiğini görmekten mutluluk duyuyoruz.

Black Adam - 29 Temmuz 2022

Tekrar bir doz The Rock almaya ne dersin? Birkaç yıl önce duyurulan favori kas dağımız, sonunda DC Comics sinematik evrenini Black Adam'ın derisine yatırıyor.


Halkın çok az tanıdığı karakter, Shazam'ın en ünlü düşmanlarından biridir. Aktörün popülaritesi göz önüne alındığında, süper kahramanın karanlık tarafına odaklanan bir ilk teaser'a rağmen, antagonistin o kadar da kötü olmayacağını önceden hayal ediyoruz. 2022 yazında.

Pinocchio - 2022

Disney +, önümüzdeki aylarda, Carlo Collodi'nin hikayesinden esinlenen 1940 animasyon klasiğinin bir başka canlı aksiyon versiyonunu sunacak.

2022'de En Çok Beklenen Filmleri

Film gerçekten de, diğer şeylerin yanı sıra Geleceğe Dönüş üçlemesinden sorumlu parlak yönetmen Robert Zemeckis tarafından yönetiliyor. Tom Hanks Gepetto'yu oynayacak ve Joseph Gordon-Levitt Jiminy Cricket olarak seslendirecek. Yönetmenin görsel olarak görkemli bir film sunacak ve tüm harikaları sevenleri tatmin edecek bir hareket alanına sahip olacağını umuyoruz.

Spider-Man: Across the Spider-Verse - Bölüm 1 - 7 Ekim 2022

Spider-Man: No Way Home dünya çapındaki gişedeki soygununu sürdürürken, Sony Pictures bu yılın sonuna, 2018'de vizyona giren ve inanılmaz animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse'in devamı için hazırlanıyor. çoğu için Weaver'ın maceralarının büyük ekranda en iyi uyarlaması olmaya devam ediyor.

Görsel olarak görkemli ve görsel ve sahneleme fikirleriyle dolup taşan film, ana akım izleyicilerde iyi performans gösterdi ve En İyi Animasyon Filmi dalında en büyük Oscar ödülünü kazandı. Kısacası, daha da çılgın bir devam filmi için her şey hazır, o kadar zengin ki iki bölüme ayrılacak.

The Flash - 4 Kasım 2022

En az üç yönetmenin ayrılmasından ve yaklaşık on yıllık yeniden yazımın ardından The Flash, ilk solo filmine hak kazanacak.

Ayrıca DC Comics evreni için bir oyun değiştirici olabilir, çünkü Michael Keaton'ın Batman kostümüyle son görünümünden 30 yıl sonra Batman olarak geri dönmesiyle Çoklu Evrenin kapılarını lisansa açacaktır. Ezra Miller hala dünyanın en hızlı süper kahramanını oynuyor, Supergirl ise aktris Sasha Calle olarak ilk kez sahneye çıkacak. DC Fandome 2021 sırasında çekimler devam ederken bazı görüntüler gösterildi.

Black Panther: Wakanda Forever - 11 Kasım 2022

2022'nin son Marvel Sinematik Evreni filmi olan Kara Panter'in ikinci bölümü, 2020'de aktör Chadwick Boseman'ın ölümünün ardından halefi T'Challa'yı sunmak gibi zor bir göreve sahip olacak.

2022'de En Çok Beklenen Filmleri

Pek çok gözlemci T'Challa'nın kız kardeşi Shuri'ye bahse girse de, Marvel Studios şu an için olay örgüsünde ve kostümü alacak karakterde gizemi koruyor.

Mario - Aralık 2022

Super Mario'nun live action'daki ilk uyarlaması, sinemaseverlerin en korkunç kabuslarından biriyse, Nintendo, animasyon film şeklinde yeni bir uyarlamayla bu kötü anıyı bize unutturmaya hevesli görünüyor.

2022'de En Çok Beklenen Filmleri

Henüz bir görsel yayınlanmadı ancak Illumination stüdyosunun (Les Minions), orijinal versiyonda Chris Pratt tarafından seslendirilecek olan favori bıyıklı tesisatçımızın renkli evrenine harfi harfine saygı duymaya çalışacağını hayal edebiliyoruz.

Avatar 2 - 14 Aralık 2022

13 yıl bekledikten sonra, James Cameron bize gezegen kutusunun geri kalanıyla birlikte Pandora gezegenine geri dönmeyi teklif ediyor.

2022'de En Çok Beklenen Filmleri

Bu devam filmi (iki yılda bir toplam dört film olacak) ilk yapıttan on yıl sonra geçecek ve büyük bölümü okyanuslarda geçecek. Avatar 2 çıktığında geniş bir izleyici kitlesine sahip olacak mı? James Cameron büyük geri dönüşünü yapacak mı? Birkaç ay daha sabır.

Aquaman ve Kayıp Krallık - 21 Aralık 2022

Birkaç hafta önce komedyenin sosyal ağlarında görücüye çıkan yeni kostümüyle Jason Momoa'nın canlandırdığı Aquaman'in maceralarının yeni eserini yıl sonunda sunacak olan DC Comics'i artık durduramayız.


Yazma sırasında, çekimler yakın zamanda tamamlandı ve Warner Bros., "Atlantis'i kurtarmak için olası olmayan bir müttefikle zor bir ittifak" uyandıran yalnızca belirsiz bir özet yayınladı.

Batgirl - 2022

Robert Pattinson ile yeniden başlatılmasından ve Michael Keaton'ın dönüşünden sonra, Warner Bros., bir uyarlama sunarak en beğenilen süper kahraman ikonundan (ve en kazançlı olandan) yararlanacağından, Batman evreninin hayranları bu 2022 yılında hiç şüphesiz cennette olacaklar. 

2022'de En Çok Beklenen Filmleri

Film şu anda çekiliyor ve Bad Boys destanının üçüncü bölümünden sorumlu ikili Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilecek ve gelecekteki dizi Mrs. harika. Kadroda, Brendan Fraser'ın kötü Ateşböceği'ni oynayacağı tandolarda Leslie Grace'i bulacağız. Filmin HBO Max platformu için Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılması planlanıyor ancak henüz Fransa'da vizyona girecek bir açıklama yapılmadı.

Peki siz, bu 2022 yılı için sinematografik beklentileriniz neler? Yorumlarda bize her şeyi anlatın!
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent