recent
Güncel Haberler

Days Gone 2: Bend Studio'nun Yapmak İstediği İyileştirmeler

Ana Sayfa
Days Gone 2: Bend Studio'nun Yapmak İstediği İyileştirmeler

İptal edilen Days Gone devam oyunu, ilk opusun yönetmeninin bir başka açıklamasıyla yeniden ortaya çıkıyor. Bu vesileyle, ikinci bölümde yapılabilecek bazı iyileştirmeler keşfediyoruz.

Kaotik bir gelişme ve uzman basın aracılığıyla oldukça karışık reytinglerden sonra Days Gone, tamamen onurlu satışlara rağmen nihayet Sony tarafından bir kenara bırakıldı. Ancak, Bend Studio ekipleri, Japon üretici iptal etmeyi seçmeden önce Days Gone 2'yi zaten düşünüyordu.

Bugün bir kez daha Days Gone'un Sony'den ayrılmadan önceki yönetmeni Jeff Ross, bu devam oyunu için daha önce düşünülen parçaları anlatıyor. Bend Studio muhtemelen senaryoyu Deacon ve Sarah'nın ilişkisine odaklamak istedi. İlk bölümde oyunculardan toplanan verilere göre oynanışta da değişiklikler yapılması gerekiyordu.

İlginç bir şekilde, oyun içi ölümlerin çoğuna oyuncunun kendisi neden oldu ve zamanın %75'i boğulma sonrasıydı. Yani Days Gone 2 yüzmemize izin vermeliydi. Son olarak, açık dünya, özellikle dolaşan hayvanlar (ayılar, kurtlar…) ve müttefikler ve düşmanlarla daha çeşitli karşılaşmalarla daha dinamik olmalıydı. Ne yazık ki, muhtemelen bu yenilikleri takdir etme fırsatımız olmayacak..


Kaynak: USA Today

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent