recent
Güncel Haberler

Xbox Series X/S: Microsoft İçin Önceki Nesillere Kıyasla Rekor Satış

Ana Sayfa
Xbox Series X/S: Microsoft İçin Önceki Nesillere Kıyasla Rekor Satış

Microsoft, Xbox Series X ve S tarafından kaydedilen satışlardan gözle görülür bir şekilde memnun. Bu yeni nesil konsollar, önceki tüm konsollardan daha da iyi durumda. Amerikalı üreticinin vurgulamakta başarısız olmadığı harika bir başlangıç.

Xbox One'ın çok karmaşık bir şekilde piyasaya sürülmesinden bu yana, Microsoft artık ev konsollarının satışlarıyla ilgili herhangi bir rakam iletmiyor. Ancak Amerikan firması, başarı buluşma noktasındayken medya açıklamaları yapmaktan çekinmiyor. Xbox'ın patronu Phil Spencer'ın geçenlerde New York Times ile yaptığı şey buydu.

Spencer, piyasaya sürülmesinden sadece bir yıldan fazla bir süre sonra hiçbir Xbox makinesinin Xbox Series X/S kadar satmadığını söyledi. Tüm bunlar, Microsoft'un yüksek talebe ayak uydurmasına izin vermeyen bileşen eksikliğine rağmen. Önceki nesillerde bir konsol yerine iki konsol başlatma seçeneği de şüphesiz çok yardımcı oldu.

Doğru, markanın patronu kesin rakamlar vermedi. Neyse ki Niko Partners analisti Daniel Ahmad küçük bir tahminde bulunabildi. Bugüne kadar yaklaşık 12 milyon Xbox Serisi sevk edildi. Harika bir başarı!


Kaynak: Eurogamer, Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent