recent
Güncel Haberler

Crytek Tarafından İlk Teaser İle Crysis 4 Duyuruldu

Ana Sayfa
Crytek Tarafından İlk Teaser İle Crysis 4 Duyuruldu

Geçen Ekim ayında Crytek, Crysis üçlemesini mevcut konsollar için yeniden düzenlenmiş bir derleme aracılığıyla yeniden başlatmaya karar verdi. Yeni bir eserin yakında duyurulacağını ima eden bir girişime imza atacak.

Crytek nihayet Crysis 4'ü resmileştirdi. Stüdyo, ilk teaser'ı bile yayınladı. Şu anda daha fazla bilgiye sahip değiliz.

Üçüncü bölümün yayınlanmasından neredeyse dokuz uzun yıl sonra, Crysis lisansı küllerinden yeniden doğmak üzere. Gerçekten de 2021'de piyasaya sürülen ünlü remaster'ların ardından Crytek yeni bir oyunun geliştirildiğini doğrulayarak vites yükseltiyor. Ancak bu duyurunun şekli şaşırtıcı...

Çin sosyal ağı BiliBili'de yayınlanan Crytek'ten bir mesaj tespit eden Eurogamer sitesi. Söz konusu gönderi, Crysis 4'ün varlığını doğrularken, internet kullanıcılarının yakında açıklanacak ayrıntılar için bizi takip etmelerini istiyor. Bu gönderiye Nanosuit'in kaskının bir görüntüsü eşlik ediyor.

Crytek Tarafından İlk Teaser İle Crysis 4 Duyuruldu

Bu yazı itibariyle, Crytek'in Batı bölümü hiçbir şey söylemedi. Bu nedenle, bunun bir hata mı, çok erken yayınlanan bir basın açıklaması mı yoksa yalnızca Çin pazarına ayrılmış bir oyun mu olduğunu bilmek zor. Hikayenin sonunu öğrenmek için beklememiz gerekecek.


Kaynak : Eurogamer / Crytek

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent